Ik stelde voor om “Friends with Benefits” te zijn

 In Fantasie, Romance, Vreemdgaan

Ik ben een jonge kerel (23) en ben nog student. Ik ben begin van het schooljaar een oude schatje weer tegen gekomen. Ze had me een relatie 2 jaren geleden geweigerd, maar toen we elkaar weer tegen kwamen zei ze me dat ze weer verliefd op me is geraakt. Ze heeft wel haar vriend en ik stelde voor dat we friends with benefits kunnen zijn, maar ze wilde dat niet hebben. Ze wilde dat ik serieus met haar moest zijn terwijl zij nog met haar vriend was. Dat was voor mij onmogelijk omdat ik niet van zo iemand zou kunnen houden. Haar vriend geeft haar alles wat ik niet zou kunnen, omdat ik nog student ben. We hebben amper 2 keren omgang gehad en 4 maanden terug hield ze mij voor dat ze geen relatie meer met haar vriend had. Ik heb haar toen mijn hart gegeven en houd zilesveel van haar. Vreemd genoeg weigerde ze mij sindsdien altijd wanneer ik naar sex vroeg. Ik heb in haar mobiel app gesprekken gezien van haar ex waar ze wel spraken over sex voorbeschouwing en nabeschouwing. Ik voelde me zo kapot maar heb haar niets gezegd.

Na een paar dagen heb ik weer naar sex gevraagd en toen ze me weer weigerde heb ik haar geconfronteerd met die gesprekken welke ik gelezen heb in haar mobiel. Ze heeft zich verontschuldigd en zegt dat ze me niet kwijt wilt omdat ze goede bedoelingen met mij heeft. Wat ze daarmee bedoeld weet ik niet. Ik ben echt zielsveel van haar gaan houden, maar ik weet nu niet als ze wel of niet met die andere heer in een relatie is. Ik weet niet als ik dingen moet accepteren hoe ze zijn of als ik haar gewoon moet laten. Wat denken jullie hiervan?

12310660_494226604115861_2875884021399694380_n

Reageren