Mijn Kinderen Wil Ik Zien

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een vrouw (40). Ik heb 3 kinderen allemaal wonen ze in Nederland. Ik heb mijn kinderen sedert 2007 voor het laatst gezien. Ik ben ongelukkig.. Mijn visum word afgewezen omdat ik een strafblad heb in Nederland maar ben niet ongewenst verklaard..toch krijg ik mijn visum niet. Ik woon nu met een man omdat ik zelf geen onderdak heb. Ik kan van alles van bakken tot kleding stikken maar niemand mag bij die man zijn huis komen dus heb ik geen klanten. Ik ga nergens, hij brengt mij overal geeft mij ook geen geld ik eet wat hij van zijn werk brengt.

Mijn huis ben ik kwijt omdat ik een lening had genomen en kon het niet betalen. Wil mijn kinderen graag zien maar ze kunnen ook niet komen want ik heb geen huis om ze op te vangen waar ik met die man woont is een kamer. Ik ben hier omdat ik geen ander keus heb ik ben de hele dag opgesloten binnen zo erg dat ik niet weet wat voor weer het is buiten. Ik leef in armoede ik heb niets, elke dag oud eten is niet goed maar ja als je geen onderdak hebt moet je alles pikken. Ik heb al zelfmoord geprobeerd zo kwam ik in de kerk en ze helpen mij ook niet…Ik wil zelf mijn nier afstaan om zo mijn kinderen te zien. Ook al is het voor een dag…kunnen jullie helpen?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/2″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/01/10388196_493070474231474_6519933717179769022_n.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *