Ik loop met een Verlangen

 In Fantasie, Vreemdgaan

Ik ben een dame van in de 20jr en heb een vriend rond de 35jr en hebben een relatie van ruim anderhalf jaar. Ik mag niet klagen alles gaat goed tussen ons en we houden heel erg veel van elkaar.
Binnenkort verwachten we zelfs onze 1ste kind. We zijn heel erg lief voor elkaar en hij is de man met wie ik zeker weten de rest van me leven wilt blijven en dat beaamt hij ook dat hij dat zelfde wilt.
We hebben ook een spannend en fantastische sex leven maar al een tijdje loop ik met een verlangen(fantasie) en dat is dat ik wil zitten toekijken of tenminste in dezelfde ruimte wilt zijn en zien hoe mijn vriend sex heeft met een andere vrouw(dus geen trio)
Het lijkt wel een heel gek idee maar ik heb dit nooit eerder gehad in mijn vorige relaties.

Ik moet ook eerlijk bekennen dat dit een verlangen van mij is en dat mijn vriend mij dit nooit eerder heeft gevraagd dit komt puur van mijn kant. We hebben het inmiddels erover gehad en hij schrok er zelf van dit ik zoiets voorstelde maar uiteindelijk hebben we besloten er voor te gaan en zijn we nu druk bezig met het vinden van een dame om het ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren. We hebben ook hele goeie en duidelijke afspraken gemaakt en we vertrouwen elkaar 100%.

Hij heeft me ook gezegt dat hij het aan mij overlaat aangezien het mijn verlangen is om een dame te zoeken om dit te verwezenlijken.
En waar en wanneer het gaat gebeuren en wat er allemaal mag gebeuren. Ik heb hem gezegd er mag alles als het ware gebeuren behalve dat hij die dame mag beffen want dat is alleen voor mij bestemd. Mijn vraag is dus is dit een gek verlangen wat ik heb? Heeft iemand dat ook eerder gehad? hebben jullie tips hoe ik het beste kan aanpakken?

Loverstime LOGO

Reageren