Beste allen,

In verband met Valentine’s Day op 14 Februari zal Loverstime het heel weekend de berichten delen van de relaties die een voorbeeld kunnen zijn voor anderen. Dit onder de noemer “The Love Weekend”. The Love Weekend is een 100% initiatief van Loverstime en duurt van vrijdag 12 Februari tot en met zondag 14 Februari 2016.

Loverstime krijgt dagelijks ca 10-20 verhalen van fans die met relatie problemen zitten. Dankzij jullie ondersteuning en advies worden velen sterk en wijzer gemaakt. Jouw relatie kan als voorbeeld, motivatie en bemoediging dienen voor anderen. Heb je een sterke band met je man of vrouw? Of hebben jullie reeds jaren een relatie? Jullie zijn gewoon gelukkig samen? Jullie hebben mekaar op een grappige manier leren kennen? Relatie problemen gehad maar het is nu allemaal achter de rug? Je was jaren single en hebt nu iemand die je gelukkig maakt? Je was verslaafd maar hebt nu de weg gevonden naar de Here? Je familie band is verbeterd? Vul maar alles aan dat positief is en kan helpen om degene in nood, pijn of verdriet te bemoedigen.

Er zijn velen die leven met pijn, haat, wrok en anderen die leven in/met eenzaamheid, armoede of een ongeneeslijke ziekte. Laat ons tijdens “The Love Weekend” de liefde delen met elkaar. Deel jouw bemoediging ANONIEM via een prive facebook bericht naar Loverstime,  via de website www.loverstime.sr/contact/, per email [email protected] of via WhatsApp (+597)8642042.

Let wel: Er wordt een selectie gemaakt.

Met Liefdevolle groeten,

Team Loverstime

WhatsApp: (+597)8642042

Email: [email protected]

www.loverstime.sr

Reageren