Niemand is perfect!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/06/mededeling.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]We zijn mensen en kunnen ons soms voor een moment of momenten laten overnemen door lust, gevoelens of welke andere factor dan ook. Ieder mens maakt fouten. Wij zijn niet degene die een ander kunnen of moeten oordelen omdat een ieder wel eens over de streep gaat. Het is niet de bedoeling dat we alles gaan goed praten nee, maar ook niet de bedoeling dat we de mensen gaan veroordelen.

Elk verhaal op Loverstime wordt gedeeld om verscheidene redenen. De inzender vindt het soms al heel fijn dat je aandacht toond of simpel zegt sterkte, bid, praat erover of dat je het liked of shared. Alle verhalen komen van mensen die echt een schouder nodig hebben of de attentie kunnen gebruiken. Als je niet instaat bent een ander te bemoedigen of op een nette manier aan te spreken reageer dan aub niet!

We snappen dat bepaalde mensen soms zo emotioneel kunnen worden, maar plaats jezelf eerst in de situatie van de ander alvorens beledigend te reageren. Vele van onze inzenders voelen zich na de reacties al sterk om het probleem aan te pakken, dus begrijp je dat met reactie als: “je bent een hoer” en “je bent niets waard” die nergens mee na toe kan.

Bemoedig elkaar en spreek mekaar aan ja, maar doe dat met wederzijds respect. We zullen degene die scheldwoorden gebruiken en of de reacties vervuilen blokkeren!

Met liefdevolle groeten,

Team Loverstime

We Aim to Please!

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *