Het lukt niet een ieder om zijn geliefde in persoon te ontmoeten. Bepaalde mensen zijn gewoon jaren single en komen die ene persoon niet tegen die ze slapeloze nachten kan bezorgen van het gemis of ze dat speciaal gevoel geeft. Één van onze trouwe fans die vraagt al een tijd wanneer deze service beschikbaar zal zijn omdat ze na 7 jaren single te zijn nu wel iemand wilt ontmoeten. Ze wilt heel graag in contact komen met iemand om zodoende een duurzame relatie op te bouwen.

Online dating blijkt in Suriname vrij populair te zijn. Loverstime is thans reeds bezig haar platform met de dating service uit te breiden. De launch van de dating service zal binnenkort plaatsvinden. Thans kunnen degene die een reminder willen vooraf aan de launch zich registreren zodat ze de launch niet missen.

Wil jij ook op de hoogte zijn van de launch van het grootste Surinaamse Dating Platform? Registreer door te klikken op Dating.

Intussen hebben zich een aantal mensen uit Suriname, Nederland, Guyana, Frans Guyana, Aruba en Curacao geregistreerd. Blijf ons volgen!

Met liefdevolle groeten,

Team Loverstime

App/SMS: (597)8642042

Reageren