Loverstime is het eerste Relatie Platform van Suriname gericht op Counseling, Dating en Events in Suriname, Nederland & het Caraïbisch gebied. Wij zijn een team van dynamische visionairs en bieden verscheidene services aan gericht op liefde en relaties. Wij bieden u thans de mogelijkheid om te adverteren op ons relatie platform www.loverstime.sr wat inhoudt dat uw advertentie bekeken wordt door een markt segment van mensen die interesse hebben in producten en of diensten gericht op liefde, relaties, intimiteit, fashion, ontspanning, communicatie of een dergelijke tint, uiting of aansluiting hieraan hebben.

Het platform is beschikbaar via www.loverstime.sr alsook via de mobiele applicaties die te vinden zijn in de (Android & Apple) stores. Intussen heeft ons platform meer dan 50.000 actieve volgers uit Suriname alsook een bereikbaarheid van gemiddeld 96.000 op dag basis. Een analyse op ons platform toont dat deze door 80% vrouwen & 20% mannen wordt gevolgd in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 65 jaar. De dagelijkse interactie met onze volgers alsook de komende dating services en events (Live TV Talk Shows, Party’s, Candle Light dinners, Romantic events & more) zorgen voor enorme potentie om uw producten en of diensten meer bekendheid te geven.

Uw onderneming krijgt van ons twee weken kosteloos advertentie ruimte op ons platform. Tevens wordt er een doorschakeling gemaakt vanuit de advertentie naar uw website en of facebook page. Hierdoor zal uw product en of dienst meer bekendheid genieten. Onze fans zijn of kunnen uw potentiële klant worden. Maak gebruik van deze 100% FREE aanbieding door uw advertentie (Volgens afmeting: 1100 x 350px of 800 x 110px of 350 x 350px) alsook de link (website of facebook page) naar ons toe te emailen op [email protected] Uw advertentie wordt dan vanaf 16 september tot en met 30 September 2016 kosteloos op ons platform geplaatst. Voor meer informatie bel of stuur een App bericht op (597)8642042.

 

Team Loverstime

Add us on WhatsApp: (597) 8642042.

Copyright ©Loverstime 2016

www.loverstime.sr

Reageren