Ik wil niet naast een zwarte man zitten..

 In Rubriek
stew
Een blanke vrouw van rond de 50 had net haar stoel op een drukke vlucht gevonden, maar protesteerde onmiddellijk en wilde niet in deze stoel zitten. Ze was in de stoel naast een zwarte man geplaatst.
Ze vond dit “Weerzinwekkend” en riep onmiddellijk de stewardess en eiste een andere stoel. De vrouw zei: “Ik kan niet naast deze zwarte man zitten . “De stewardess zei: “Eens kijken of ik een andere zitplaats kan vinden.” Na het inchecken, kwam de stewardess terug en verklaarde: “Mevrouw, er zijn geen zitplaatsen meer in de economie, maar ik zal controleren met de kapitein en kijken of ik iets in de eerste klas kan vinden.”
Ongeveer 10 minuten gingen voorbij toen de stewardess terug kwam en verklaarde: “De kapitein heeft bevestigd dat er geen zitplaatsen meer in de economie klas zijn, maar er is er nog één plaats beschikbaar in de eerste klas. Het is het beleid van ons bedrijf om nooit een persoon van economie naar eerste klas te verplaatsen, maar het is een soort van schandaal om een persoon te dwingen om naast een ONAANGENAAM persoon te zitten, de kapitein heeft toegestemd om de overstap naar eerste klas te maken.”
Voordat de vrouw iets kon zeggen, gebaarde de stewardess naar de zwarte man en zei: “Daarom meneer, als u zo vriendelijk zou willen zijn, pak uw persoonlijke spullen bij elkaar, we willen u verplaatsen naar het comfort van de eerste klas omdat de kapitein niet zou willen dat u naast een onaangenaam persoon hoeft te zitten.”
Passagiers in de stoelen nabijgelegen begonnen een applaus terwijl sommige een staande ovatie gaven.

 

Reageren