Hij scharrelt via een datingsite…

 In Romance, Vreemdgaan

Tegenwoordig is alles wel facebook, whatsapp en internet. Mijn man is daar de hele dag mee bezig. In het begin had ik daar veel problemen mee maar nu heb ik me erin berust. Jammer genoeg is dat me zwaar nadelig uitgekomen.

Een kennis van me die is vrijgezel en is daarom via datingsites op zoek naar een man. Al geruime tijd is ze hiermee bezig en verteld me steeds wie ze ontmoet heeft en hoe het gesprek aan toe is gegaan. Ze vertelde me op gegeven moment dat ze een heer ontmoet heeft op de datingsite en dat die heer heel leuk is en dat ze wel elke avond met elkaar chatten. Ze vroeg nog om advies omdat ze niet haar eigen foto en naam gebruikt heeft en bang was dat die heer haar zou verlaten als hij niet tevreden is.We hadden toen afgesproken om nog even de kat uit de boom te kijken en hem voorlopig beter te leren kennen. Zo gezegd zo gedaan.

Dagen gingen voorbij en steeds geeft ze een verslag van hoe ze mekaar steeds beter leren kennen. Een dag belde mijn vriendin me op dat ze nu telefonisch contact heeft met de heer. Ze verteld dat hij een heel charmante stem heeft en dat ze echt verliefd op hem is geworden. Ze wist te vertellen dat hij twee kinderen heeft en op het punt staat te scheiden met zijn vrouw. Ze kreeg daardoor onvoldoende aandacht van hem, maar hij heeft beloofd dat na de scheiding dat zal veranderen. Zo was ze soms uren aan de telefoon met hem en werd er reeds over sex gesproken. Ze was helemaal weg van hem en kon het maar niet meer volhouden om hem te ontmoeten. Ik gaf nog tips zodat ze een goede eerste indruk kon maken.

Nu komt het. De dag van de ontmoeting.

Ze was zo enthousiast en wist niet hoe het aan te pakken. Ze vroeg me om haar bij te staan en haar af te zetten omdat ze door hem thuis afgezet zou worden. Ze zei nog dat ze lang geen omgang gehad heeft dus als ze naar haar huis gaan de kans groot is dat het gebeurd. Ik zei haar nog doe het niet op de eerste date. Wacht nog even. Ze zei toen ok ik zie wel, maar zet me aub wel af. Ik heb haar die bewuste avond afgezet op de plek waar ze mekaar zouden ontmoeten. Hij had haar aangegeven waar in hij gekleed zou gaan en waar hij zou wachten. Toen ik haar afzette zag ik de auto van mijn man geparkeerd. Ik vroeg me toen af wat hij daar deed want hij beweerde aan het werk te zullen zijn. Aangezien ik er geen goed gevoel van had liep ik een stuk met haar mee om te kijken als ik hem misschien binnen zou zien met iemand.

Tot onze grote verbazing zagen we hem wachten en ook nog in de kleding zoals haar date had beschreven. Hij was dus de heer die zij zou moeten ontmoeten! De man waar ik al zes jaar mee getrouwd bent en twee kinderen mee heb. Hij was in dezelfde kleur gekleed en zei heeft zijn stem positief herkent. Alles wat hij haar verteld heeft was achteraf bekend bij mij. Toch vindt hij dat het niet waar is en dat hij daar was om een kennis van hem te ontmoeten. Ik heb geen bewijs om dit te tonen, maar het heeft geen missen. Het pijnlijke is dat hij het niet wil toegeven ondanks er zoveel overeenkomsten zijn. Onze relatie gaat vanaf dat moment niet goed. En nu is me vriendin helemaal ingestort van de pijn omdat ze maanden in de maling is genomen en dacht dat ze iemand gevonden had die haar gelukkig zou maken. Ik weet haar hierdoor niet bij te staan omdat ik zelf ook pijn heb van de hele situatie. Ik weet niet hoe hiermee om te gaan. Graag advies hoe ik dit zou kunnen aanpakken.

Reageren