Komkommers bij Fifty Shades Darker

 In Rubriek

Dat de nieuwe film ‘Fifty Shades Darker’ een enorm succes is, blijkt wel uit de tientallen bezoekers die afgelopen weken de film hebben bezocht. Maar bij sommige van hen liepen de spanningen wel heel erg hoog op tijdens het kijken naar de erotische film. Er worden namelijk overal ter wereld komkommers gevonden nadat er een voorstelling van ‘Fifty Shades Darker’ is geweest.

Dit tot grote ergernis van de bioscoopmedewerkers die de komkommers tussen de theater stoelen vandaan moeten halen. Het feit dat de meeste komkommers na afloop van de voorstelling vaak onaangetast zijn, betekend dat ze waarschijnlijk voor een ander doeleinde worden gebruikt dan voor een gezond tussendoortje. Zo plaatsten een medewerker van de Hayden Orpheum Cinema in Australië een foto van een komkommer op Twitter met als onderschrift “Het gênante moment wanneer je na een ’Fifty Shades’ voorstelling een komkommer vindt”

Deze week plaatste een medewerker van Fredrikstad Kino in Noorwegen het bericht “Twee komkommers gevonden in zaal 3 na een voorstelling van Fifty Shades. Neem alstublieft contact met ons op, als u de komkommer terug wilt.” Dus mocht je dit weekend nog deze film willen pakken, kijk dan eerst even onder je stoel of daar niet toevallig nog een komkommer ligt.

Bron: http://www.sgxl.nl/

Reageren