Ik zoek een zaad donor

 In Romance

Ik ben een onafhankelijke vrouw van 35 jaar en ook al zeg ik het zelf zie ik er heel goed uit. Na een zware teleurstelling met mijn ex-man ben ik niet meer van plan een relatie te hebben. Ik wil graag zonder man door het leven, maar wil wel kinderen. Mijn ex-man die heeft na onze relatie nu intussen zijn gezin en dus ook al kinderen. Het ging gewoon niet in onze relatie, teveel pijn en verdriet. Hij was te jaloers en deed erg bezitterig. Ik heb sinds we uit elkaar gegaan zijn geen andere man meer in mijn leven gehad en wil dat ook niet. Ik heb wel veel aanbiedingen gehad maar ik wil gewoon geen man meer in mijn leven. Ik denk dat ik mijn gevoelens kwijt ben voor een man. Ik wil niets van een man omdat ik alles zelf kan. Enige wat ik wel heel graag wil is een kind om mij gelukkig te maken. Ik wil dat graag en dat is mijn wens. Adopteren wil ik niet. Ik wil een kind zelf baren. Ik ben al een tijdje opzoek naar een donor, maar kan nog niet de geschikte persoon tegenkomen.

Zou jij willen doneren? Graag mixtype, niet omdat ik racistisch ben ofzo, maar omdat ik zelf ook mix ben en graag ook hetzelfde haartype bij me kinderen wens. Zijn er heren die hun zaad aan mij willen doneren? Ik verzorg me kind wel. Als vader mag je wel je kind bezoeken of iets doen maar niets is verplicht een kind heb ik nodig want ik wil ook niet zonder kind blijven. Ik verwacht positieve reacties hoor en geen vervelende comments graag. Indien jullie een ander idee hebben mag dat ook gedeeld worden.

Reageren