Ruzie oplossen met Make-up Sex..

 In Romance

De ervaring heeft mij geleerd dat alles uit te praten is, vooral in relaties is communicatie een van de aller belangrijkste aspecten. Ik ben een dame van dertig jaar en heb een relatie van vier maanden met een aardige heer. Onze relatie begon vrij liefdevol, maar veranderde al heel gauw tot een “schaak” spel. Mijn vriend die praat niets uit. Wij maken zo vaak ruzie zonder het uit te praten. Het enige dat hij doet is na iedere ruzie proberen sex te hebben. Wanneer we omgang gehad hebben wordt er niet meer over het voorval gesproken. Ik weet niet als dit aan mij ligt maar het hindert me mateloos. We hebben nu weer ruzie en ik weet dat hij weer sex zal willen om het probleem te verdrijven, maar dat wil ik niet. Ik wil dat we eens echt zaken uitpraten. Hoe zou ik dit kunnen aanpakken?

Reageren