Een relatie met de vriend van mijn ex

 In Mishandeling, Romance

In het leven gebeuren soms de raarste dingen. Eerlijk gezegd had ik dit niet zien aankomen. Zelf weet ik hier niet mee om te gaan vandaar dat ik het deel voor advies. Ik heb een aantal jaren een relatie met mijn man (41) en uit de relatie hebben we een kind. Ik deed steeds mijn uiterste best om de relatie in stand te houden, maar het lukte niet ,want mijn ex die was zo jaloers en agressief, waardoor ik soms slagen moest incasseren. Het was zo erg, dat ik een punt moest zetten in onze relatie. Ik werd zodanig geslagen dat ik vervolgens geopereerd moest worden. Ik had een goede band met een kennis van mijn ex-man. Hij stuurde me vaak berichten en maakte altijd tijd om me te helpen wanneer ik in nood zat. Ik weet niet hoe dit allemaal gebeurd is, maar zijn kennis is op een gegeven moment verliefd op me geraakt. In het begin had ik geen gevoelens voor hem, maar hij is zo lief en geeft me alle aandacht die een vrouw maar kan bedenken. Nu ben ik zo gewend aan hem en weet me even geen raad. Als ik bij hem ben voel ik zijn liefde zonder dat hij wat hoeft te doen. Dit heb ik zo gemist in mijn leven dat ik het niet meer kwijt wil. Het probleem is dat ik niet weet  of ik een relatie met hem moet aangaan of niet. Dit omdat hij een goede band heeft met mijn ex. Hij staat er wel open voor, maar ik weet niet als dit voor een probleem kan zorgen en of hoe anderen hierover zullen denken. Nu moet alles in het geheim gebeuren wat ik ook niet zo fijn vind, maar weet niet hoe dit zal overkomen als we iets serieus beginnen. Wat denken jullie hiervan?

Reageren