Hij wilt het niet voor me doen…

 In Romance

Na een huwelijk van drie jaar, nog steeds geen kinderen en onze sex gaat met de dag achteruit. Wat we wel dagelijks hebben is ruzie omdat hij me niet wil verwennen met Orale Sex. Ik vraag hem nu al jaren om mij te beffen maar hij wilt het niet doen. Hij vindt dat het vies is en dat hij bacterien in de mond zal krijgen hierdoor, althans dat zijn enkele van zijn redenen. Hij vraagt wel niet dat ik hem oraal bevredig, maar wanneer ik het doe stopt hij me ook niet.

Mijn verlangen hiernaar is zo groot maar daar heeft hij geen oor nog oog voor. Alsof dat niet genoeg is vertellen mijn vriendinnen onderling vaak hier ze ervan genieten. En dat hun man het ze spontaan geeft.  Ik weet niet wat ik moet doen om hem zo ver te krijgen, want ik wil niet vreemd gaan.

Wat het probleem groter maakt is dat ik een heer op FB ontmoet heb en we nu al enkele maanden chatten. We zijn heel vrij geworden met elkaar en kunnen over alles praten. We hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar het gevoel dat ik bij hem krijg is alsof ik hem al jaren ken. Een avond waren we aan het chatten en ik vertelde hem hoe graag ik gebeft wil worden. Sinds die dag praten we er bij elke chat over. Hij wilt het heel graag voor me doen, maar ik ben bang want ik wil niet vreemdgaan.

Een dag was ik vergeten uit te loggen op facebook en me man ging achter de computer. Hij heeft vervolgens de berichten gelezen en gemerkt dat die heer zei ‘wanneer mag ik je beffen’. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn man nu van me wil scheiden, terwijl ik niets gedaan heb met die heer. We hebben er alleen over gesproken. Ik weet niet wat te doen en hoe dit op te lossen. Sterker nog vraag ik mezelf af als ik inderdaad fout ben want hij heeft al z’n spullen ingepakt en is vertrokken omdat hij vindt dat ik vreemd ga. Ben ik inderdaad fout geweest? Of had hij me gewoon moeten bevredigen om te voorkomen dat ik dit ging bespreken met een ander? Ik ben echt radeloos. En heb spijt van alles. Graag advies.

Reageren