Ons kind lijkt op m’n buitenman..

 In Vreemdgaan

Ik ben een getrouwde dame en heb vier kinderen met mijn man. Onze relatie was in het begin heel erg liefdevol, maar mijn man heeft een hele tijd geen aandacht nog tijd voor me gehad. Als gevolg hiervan ben ik in contact gekomen met een andere man waarmee ik al een aantal jaren een goede band heb. Hij weet dat ik mijn relatie hebt en houdt daarmee rekening. We hebben al geruime tijd een geheime relatie en krijgen dus ook omgang. Het probleem is dat mijn laatste kind niet op me man (zijn vader) lijkt. Hij is veel lichter dan al de andere kinderen. Naar mate mijn zoon ouder wordt merk ik dat hij meer op mijn buitenman lijkt en begin ik te twijfelen wie de vader is. Ik ben bang dat mijn man dit zal opmerken of erachter zal komen. Ik weet niet hoe hiermee verder. Het is allemaal reeds gebeurd dus hoop dat ik opbouwend advies kan krijgen hoe hiermee om te gaan of wat ik zou kunnen doen.

 

Reageren