Ik wil geen lesbisch meer zijn..

 In Lesbisch
les
Het is nu al zes jaar dat ik een relatie heb met mijn vriendin die enkele jaren ouder dan me is. We hebben samen een heleboel plannen gemaakt hoe we door het leven zullen gaan als partners. Lesbisch zijn is niet makkelijk, zeker omdat je door familie en vrienden niet altijd geaccepteerd wordt. Desondanks hebben we het al die jaren volgehouden om mekaar lief te hebben. Ze weet niet wat er nu allemaal gebeurd en ik weet ook niet hoe ik haar het moet zeggen.
Ik heb vijf maanden geleden een heer leren kennen. Hij werkt bij de Bank en ik ging ernaar toe om bankzaken te doen. Die dag was het erg druk in de bank. Ik keek om me heen en zag dat hij de enige was die beschikbaar was om te helpen. Ik ging dus naar hem toe en legde hem uit waar ik voor ben geweest. Hij staarde vanaf het begin van ons gesprek tot het einde continue naar me. Zijn ogen waren continue gericht op mij en ik zag diep in zijn ogen een liefde die ik nimmer gekend heb. Ik wist me geen houding omdat ik nimmer deze gevoelens gehad heb voor een man. Hij sprak me aan en bij elk woord voelde ik me nog warmer worden. Je voelde gewoon dat er een “vonk” aanwezig was. Het voelde aan alsof  hij me omarmde. Ik wist me geen houding en probeerde daarom alles snel te doen. Nadat alles afgehandeld was stapte ik in de auto en reed weg.
Ik was nog niet eens thuis en zag een vreemd nummer me opbellen. Toen ik mijn mobiel beantwoorde bleek dat hij het was. Hij zei me dat hij helemaal weg was van mij en me graag beter wilde leren kennen. Ik vroeg hem hoe hij aan me nummer kwam, waarop hij antwoorde: “uit het bank systeem”. Ik heb hem toen gezegd geen interesse te hebben en dat hij me niet meer moest bellen. We hebben vervolgens afgebeld en ik kwam tot rust.
Een week later deed ik inkopen bij de supermarket. Toen ik klaar was en naar me auto liep zag ik een bosje rozen op mijn auto. Ik zag niets erbij dus keek om me heen. Net hoe ik de bloemen zou weggooien reed hij voorbij en zei tegen me dat hij er alles aan zal doen om te laten blijken dat hij echt om me geeft. Ik stond met een mond vol tanden, want had nooit gedacht dat ik hem weer zou zien. Hij kwam naar me toe en vroeg wederom om me beter te leren kennen.
Vanaf dat moment heeft hij haast elke dag op een of andere manier contact gezocht. Op een gegeven moment kon ik het niet meer volhouden omdat ik diep in mezelf erg veel van die liefde aan het genieten was. Ik ben vervolgens met hem gaan uiteten. Ik raakte verliefd en mijn gevoelens werden dagelijks sterker en sterker. Het is nu zover gekomen dat ik zodanig verliefd op hem ben geworden dat ik een relatie met hem wil starten. Ik wil stoppen met mijn vriendin en dus geen lesbisch meer zijn. Ik heb dit reeds met hem besproken en hij heeft beloofd me hierin bij te staan. Ik weet niet wat te doen omdat ik voor het eerst me zo geliefd voel door een man. Het leven met mijn vriendin is niet slecht, maar ik besef nu dat ik meer wil, waaronder een gezin en dat zal ik met haar nimmer hebben.
Ik wil hem echt niet verlaten, maar zit tegelijkertijd met de pijn die ik mijn vriendin zal aandoen. Ze is een heel jaloerze vrouw en ik zal haar hiermee erg veel pijn doen. Ik weet niet wat te doen. Graag advies.

 

Reageren