Wat je nodig hebt boven je wil zetten..

 In Romance

Als klein meisje droomde ik al van een geweldig leven. Een mooi huis, mooie auto en een liefdevol gezin. Jammer genoeg moest ik een heleboel doorstaan omdat ik niet wist hoe datgene die ik in mijn gedachte had te bereiken.

Wat je wilt

Vele van ons gaan af op datgene wat we zien of graag willen in ons leven. Een goed/ knap uitziende man was altijd een enorme aantrekkingskracht op mij, helaas eindigde de relaties steeds vol met pijn en smart. Het was mij toch niet duidelijk dat ik niet alleen datgene dat ik zag of wilde moest laten bepalen, wat ervoor zorgde dat ik steeds meer ellende moest doorstaan. Ik heb vaker relaties gehad met mannen waarbij sex plotseling het allerbelangrijkste van de relatie werdt. Het moment ik opmerkte dat hij niet serieus was, ging het weer mis en was ik weer eenzaam en alleen.

Wat je nodig hebt

Sinds kort heb ik een heer leren kennen. In het eerste oog opslag heeft hij mijn hart niet meteen geraakt, maar ik heb voor het eerst in me leven iemand waar ik niet op z’n uiterlijk viel een kans gegeven. We hebben tot zover de relatie erg langzaam opgebouwd maar ik ben na negen maanden nog steeds enorm gelukkig. Hij is erg zorgzaam en doet alles en nog meer dat ik nooit meegemaakt hebt. Velen die mij kennen vragen me waarom ik een relatie met hem heb want ik kan iemand mooier vinden. Wel kan, maar mooi van iemand is niets en nog niet alles. Wat mooi moet zijn is de persoons hart en ja hoor zijn hart is een diamond. Ik kan me geen dag indenken zonder deze man in mijn leven. Misschien is hij voor anderen niet de perfecte, maar wanneer ik hem aankijk zie ik de ware en degene waar ik de rest van mijn leven mee wil doorbrengen.

Velen van ons maken de keus voor degene die we mooi, aantrekkelijk, spang en noem maar op vinden. Wel als je merkt en of vindt dat je leven maar niet goed gaat, misschien is het tijd om zaken anders aan te pakken. Life is Good – Enjoy it! Love You my Future Husband, E. M.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren