Sex werkt beter tegen hoofdpijn dan pijnstillers..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/07/gelogen.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Een stomende vrijpartij is een efficiëntere behandeling tegen hoofdpijn dan het nemen van pijnstillers. Dat blijkt uit een nieuwe studie.

De onderzoekers ontdekten dat meer dan de helft van de mensen met een aanval van migraine die seks hadden achteraf met minder pijn kampten. Bij een op de vijf verdween de hoofdpijn zelfs helemaal.

Voor het onderzoek verzamelden de wetenschappers de gegevens van 400 patiënten met twee types van hoofdpijn die daarvoor twee jaar behandeld werden. Een derde werd gevraagd seks te hebben tijdens een aanval van hoofdpijn.

Voordelen

Bij 60 procent van de mensen met migraine verdwenen de klachten. Van de mensen met clusterhoofdpijn lag dit percentage, met 36 procent, duidelijk lager.

Mannen waren sneller geneigd gebruik te maken van de voordelen van seks als remedie tegen hoofdpijn dan vrouwen. 36 procent van de mannen gebruikten seks als pijnbestrijdend middel tegen 13 procent van de vrouwen.

Volgens een Neuroloog zijn er heel wat verschillende verklaringen voor de resultaten mogelijk. Zo zou het kunnen komen door het vrijkomen van het hormoon endorfine tijdens een vrijpartij. Ook zou het te maken kunnen hebben met van de bloeddruk.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *