Vreemdgaan = Hulp bieden..?

 In Vreemdgaan

Als vrouw vind ik het zeker niet fijn dat mannen vreemdgaan, maar als je jaren single bent en echt iemand in je leven wil begin je er anders over te denken. Je bent dan in staat om alles te accepteren, ook al heeft die man zijn vrouw. Het is bij velen bekend, Suriname telt meer vrouwen dan mannen. Dit is in vele Caribische landen ook het geval. Volgens de telling van de ABS in 2013 bleek het verschil dichtbij de 2400 te zijn. Lijkt niet enorm veel maar stel je nou eens voor dat alle mannen reeds een partner hebben en dat juist jij in die 2400 zit die geen partner heeft. Hoe doe je dan?

Er is nog veel ruimte voor studies hieromtrent, maar als naar de verhalen hier gekeken wordt lijkt dit wel een van de oorzaken waarom mannen vreemdgaan. Lijkt wel alsof ze degene die single zijn en niemand hebben “te hulp schieten”. Het is afkeuringswaarderig, maar zou jij als vrouw het nou wel of niet toestaan als je jaren in deze selecte single groep was?

Ik ben een vrouw rond de veertig jaar en ben al zeker vier jaren single. Steeds weer als ik een man tegenkwam had die zijn vrouw. Ik kon het op een gegeven moment niet meer aan. Wanneer je jaren single bent dan verleg je je grenzen, je begint je standaarden te verlagen. Ik heb nu een man gevonden die getrouwd is. Ik kan niet alles van hem verwachten, maar hij geeft de liefde en aandacht waar hij kan en dat is tenminste een hulp voor mij. Er zijn sowieso gevallen waarbij mannen vreemdgaan als sport hebben, maar kan vreemdgaan niet gezien worden als iets sociaal? Wat als alle mannen die een relatie hebben zouden weigeren vreemd te gaan? Hoe zouden de singles dan doen? Vreemdgaan zou in bepaalde gevallen misschien wel ondersteuning kunnen betekenen..of heb jij een andere oplossing? Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren