Verliefd op de draagmoeder…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/11/1-1.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Het leven heeft zoveel meer te bieden dan we ervan maken, tegelijkertijd doet het soms zoveel pijn. Ik ben een man van veertigjaar en leef al ruim vijftienjaar met een vrouw waar ik enorm veel van houd. We hebben mekaar vanaf onze jonge jaren beloofd om door dik en dun samen te gaan en het is aardig gelukt vandaar we in z’n stabiele relatie zitten. Een paar jaren geleden zijn we erachter gekomen dat mijn vrouw geen kinderen kan krijgen, alhoewel het voor mij heel zwaar was te verwerken heb ik haar nimmer opgegeven.

We hebben toen samen besloten een draagmoeder te zoeken en toch een kind te krijgen. We hebben gezocht en hebben een heel lieve en leuke dame gevonden die zelf ook vrijgezel is, tevens kan ze het ook heel goed met zowel mijn vrouw als ik vinden en dit waren wel heel belangrijke voorwaarden voor ons.

Nu is de dame al enkele maanden in de verwachting van ons kind en alles verloopt goed. We zijn erg blij en kunnen niet wachten ons kindje te krijgen, maar wat er nu gebeurd is pijnlijk. Ik merk dat ik sterke gevoelens voor de draagmoeder krijg. Beter gezegd smoorverliefd, intense liefde die ik voor haar voel. De binding die ik ontdek is onverklaarbaar. Het houdt me s’avonds wakker. Ik wil steeds weten hoe het met haar gaat, als ik wat voor haar moet doen. Ik heb gewoon de laatste tijd minder behoefte aan mijn vrouw. Ik wil alleen maar de draagmoeder zien. Niets dat mij interesseert dan haar. Onvoorstelbaar, maar het is waar! Ik denk terug aan de belofte die ik mijn vrouw vijftien jaar geleden gemaakt hebt en het breekt mijn hart omdat ik haar die pijn niet kan aandoen, maar tegelijkertijd voel ik dat ik alles kan opgeven om mijn leven door te brengen met de draagmoeder. Radeloos en overhoop met mijn gedachte vraag ik jullie naar raad, want ik ben echt radeloos. Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *