Ik moest een oplossing zoeken…

 In Romance, Vreemdgaan

Ik ben opgegroeid in een gebroken gezin. Het was geen makkelijke periode. Tot op de scheiding werden wij als kinderen uitgescholden, vervloekt en mishandeld door onze ouders. Zaken zijn zodanig uit de hand gelopen dat ik de politie op den duur heb moeten inschakelen. De familie…? Die heeft ons verstoten en over liefde wil ik niet eens praten. Ik kan bijna zeggen dat er ons geen leven gegund werd. We wonen nu met een van onze ouders. De andere wilt ook niets meer met ons te maken hebben na het politie incident. Geen van beiden bekommeren zich om ons of vragen zich af hoe en als we naar school gaan. Ik heb bijvoorbeeld alleen GLO kunnen afronden. De laatste paar jaren hebben wij dagen gekend waarbij we zonder een te eten naar bed moesten in de hoop dat er morgen wel wat op tafel komt. Onze ouder kon ook niet werken vanwege ziekte. Geen toiletpapier, brood noch rijst en tal van achterstallige openstaande rekeningen.

Ik heb in die periode een moeilijke beslissing moeten nemen om aan eten te komen. Ik ben op zoek naar werk gegaan, maar door mijn lage scholing ging dat moeizaam. Een heer heeft mij na lang zoeken werk aangeboden. Nog net genoeg om dagelijks in voeding te voorzien, maar alleen was het geen 7 – 3 job. Ik moest met hem naar bed voor dat geld. Fraai was het niet, maar in mijn opzicht had ik geen keus. In die periode leek slapen met die heer beter dan uren te zitten werken voor minder geld. Ik heb vervolgens een tijdje op deze manier moeten werken om aan geld te komen.

Nadat mijn ouder beter was, was ik opgelucht en had gehoopt dat die werk zou zoeken. Helaas was dat een te optimistische gedachte. Ik slaap niet meer met die heer voor geld, maar van verbetering in onze leef omstandigheden is er geen sprake. Nu in deze moeilijke economische periode is het alleen maar erger. Ik zocht toen naar mijn prins op het witte paard die me zou verlossen uit de pinarie, maar ontmoette alleen maar mannen die met me naar bed wilden. Wat voor leven is dit? Heb ik geen recht op liefde? Mag ik niet gelukkig zijn? Zoveel vragen welke ik maar niet kon beantwoorden. Ik had de moed al opgegeven. Totdat ik mijn huidige vriend heb leren kennen. Hij is niet rijk, maar heeft wel de beste intenties met mij. Hij brengt vaak huishoudelijke spullen en helpt zelfs met tuinwerkzaamheden. Hij stimuleert me en wilt mijn schoolgeld betalen zodat ik tenminste me studie kan afronden. Ik wil graag gelukkig zijn en een nieuw leven met hem opbouwen.

Maar nu….nu wordt ik niet geaccepteerd door zijn familie. Ze weten over mijn verleden en de situatie van mijn ouders en willen ons uit elkaar halen. Ik ben dus niet goed genoeg in hun ogen. Ik ben het niet waard en slecht. Omdat ik ervoor gekozen heb met een man te slapen om voor eten te zorgen in huis? Ben ik echt slecht…? Ben ik fout…? Wat moet ik doen? Verdien ik geen leven en liefde als een normaal mens? Niemand vraagt hoe het met ons gaat of wat we gegeten hebben voor de dag, maar vingers wijzen en op ons neerkijken doen ze wel. Ik ben zo radeloos. Graag advies ik wil hem niet kwijt.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren