Afrikando..!

 In Romance, Vreemdgaan

Na een relatie van negen maanden met een man waar ik enorm veel van houd had ik nimmer gedacht dat iemand mij ooit nog een ander gevoel zou kunnen geven. Mijn vriend en ik hebben een heel goede band, alhoewel hij in bed niet de geweldigste is. Hij is lief en heel aardig voor me.

Op mijn werk is er een nieuwe collega van Afrikaanse afkomst die altijd van die strakke jeans broeken aandoet. Vroeger kwam ik niet zo vaak met hem in contact, maar de laatste tijd werken we samen aan bepaalde projecten waardoor ik vaker met hem in contact ben. Wat ik nu mee maak is niet te overzien.

Mijn collega zijn broeken zijn zo strak dat ik zijn hele “banaan” in de broek zie. Althans de hele vorm ervan. Het ergste is dat ik merk dat het me geil maakt, zo geil dat ik soms naar het toilet moet om mezelf klaar te spelen. Ik dacht dat dit zou stoppen maar ik merk dat het steeds meer effect op me heeft. Tegenwoordig wanneer mijn vriend en ik omgang krijgen denk ik aan mijn collega waardoor ik dan echt geil wordt en dan een orgasme krijg.

Mijn vriend heeft me wel gevraagd hoe ik de laatste tijd zo anders ben in bed. Hij zegt ik geniet er meer van en wilt weten als ik misschien middelen gebruikt daarvoor. Wat hij niet weet is dat de gedachte aan de dikke “banaan” van mijn collega de medicijn is.

Ik weet hier niet mee om te gaan. Soms zit ik te denken om het te proberen met me collega en dan weer wil ik nimmer vreemdgaan. Ik wil gewoon van dit gevoel af maar weet niet wat te doen. Als ik het met mijn collega bespreek zal hij zich straks geweldig gaan voelen en aan de andere kant als ik mijn man vertel zal die zeker boos worden. Ik weet echt niet hoe verder en merk dat dit steeds meer effect op me heeft.  Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren