Mijn vriend en beste vriendin..

 In Vreemdgaan

Mijn vriend en mijn beste vriendin (bestie) zetten me aan het denken. Ik dacht het is me bestie dus als mijn vriend en ik ergens gaan mag ze soms mee en andersom mag mijn vriend ook mee. Na enkele dates samen is het me opgevallen dat: mijn bestie foto’s van zichzelf voor me vriend stuurt; ze brengt eten voor me en geeft aan dat ik het aan me vriend moet geven; ze maakt foto’s voor mijn vriend met haar mobiel; alsof dat niet genoeg is durft ze voor mij een slokje uit mijn vriend zijn beker te drinken. Wanneer mijn vriend en ik ruzie hebben en het daarna goed gemaakt hebben dan doet ze de uitspraak “ooh wanneer jullie niet praten kan hij wel bij me hangen en wanneer jullie het goed hebben gemaakt dan doet hij alsof hij me niet ziet. Ik ga nu kort met hem doen”. Dit alles stresst me?. Zou ze niet blij voor me moeten zijn dat we het goed hebben gemaakt?
Wanneer ik dit alles met hem bespreek vindt hij dat ik overdrijf want ze valt hem helemaal niet lastig en er is helemaal niets. Als ik de zaken van zijn zijde bekijk merk ik ook een aantal dingen die me bezig houden: hij zit met haar te flirten (pre pre fetie, achter elkaar rennen, elkaar even een tik geven) terwijl ik aanwezig ben; als ik anderen vraag om mee te komen als we uit gaan is hij niet zo enthousiast, maar als ik haar meeneem wel, ze hebben mekaar op de app en hebben vaak contact met elkaar, wanneer we ruzie hebben dan zoekt hij vlak voor mij aandacht bij haar.

Ik heb het vaker met hem besproken maar hij blijft aangeven dat er niets aan de hand is. Hij zegt het is mijn vriendin en hij is ook gewoon goed bevriend geworden met haar maar dat er verder niets is. Telkens als we samen ergens zijn met me bestie  ey las ing srefie en dan doen ze weer  alsof ik niet daar ben. Misschien onbewust maar dit houdt me echt bezig. Wat zou ik hiervan moeten denken? Hoe kan ik dit aanpakken? Ik houd echt van mijn vriend..en me vriendin en ik zijn als zusters (jaren bevriend). Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren