Knap is nog niets..

 In Romance, Vreemdgaan

Meestal als we een goed uitziende heer tegenkomen als vrouw raken we helemaal in de war. Precies dit maakte ik mee enkele jaren geleden toen ik deze goed uitziende heer tegen kwam. Hij zag er goed verzorgd uit en had alle tijd en aandacht voor me. Ik raakte er helemaal warm van wanneer hij met me sprak. Ik zat toen wel nog in een relatie met mijn ex vriend, maar die had destijds geen tijd voor mij. Het contact met de goed uitziende heer werd intensiever en we raakte verliefd op elkaar.We deden op gegeven moment alles samen waardoor ik besloot mijn toenmalige vriend officieel de deur te wijzen.

Mijn leven veranderde in een keer in een paradijs. Alle aandacht en liefde die ik nooit eerder gehad heb. We gingen vaak uit en deden leuke dingen samen. jammer genoeg was dit alles tijdelijk. Heel gauw merkte ik dat hij me een heleboel leugens had voorgehouden. Alsof dat niet genoeg is brengt hij meer tijd in de gym door dan dat hij met mij bezig is. Ons leven blijkt helemaal geen vooruitgang te hebben. Alle plannen die we hadden sta ik alleen voor.

Het toppunt van alles is dat hij geen vooruitstrevende persoon is. Hij denkt alleen aan het moment. Feesten en lol hebben dat is zijn passie. Hij is helemaal geen ondersteuning voor mij en dit doet me enorm veel pijn. Ondanks ik meerdere malen hierover praat doet het hem niets. Hij staat liever met zijn vrienden torie te praten dan dat hij zich zorgen maakt om mij. het ergste is dat ik nu in de verwachting ben en dat ik me nu al als een alleenstaande moeder voel. Elke keer ga ik alleen naar de Gynaecoloog. Alle kosten betaal ik zelf, terwijl hij zijn tijd maar met anderen doorbrengt. Ik weet me geen raad hiermee. Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren