Hij is Half Broer van mijn Half Zus..

 In Familie, Romance

Ik ben een dame van tweeentwintig en ben smoorverliefd op een heer. Ik woon in Nederland en hij in Suriname. We hebben een relatie van bijna een jaar nu en houden heel veel van elkaar. we hebben elkaar een paar keer gezien doordat hij naar Nederland kwam en ik naar Suriname ging. We hebben dagelijks contact met elkaar. Hij is een heel zorgzame heer en dat geeft me een heel goed gevoel. We hebben samen plannen gemaakt om te trouwen en een gezin te beginnen. Ik wil hem laten halen om zich bij mij te vestigen zodat we samen kunnen opbouwen.

We hebben het een jaar geheim gehouden maar willen het nu vertellen aan onze familie. Het probleem is het volgende: Ik heb een zus die mijn moeder heeft gekregen met een andere man dan mijn vader (Half zus). Mijn zus haar vader die heeft met een andere vrouw een kind gekregen en dat is mijn vriend. Mijn vriend is dus half broer van mijn half zus. Ik weet niet hoe ik dit moet vertellen en wat te doen. We hebben er niet om gevraagd zijn gewoon verliefd geraakt op elkaar. Ik hou zielsveel van hem en hij van mij. Ik vraag me af hoe ik dit zou kunnen aanpakken met de familie. Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren