Over me verleden vertellen..?

 In Vreemdgaan

Ik ben een dame van veertigjaar en heb twee voorkinderen. Ik zit nu in een relatie van bijna vier jaren met mijn man. We hebben geen kinderen. Mijn man en ik werken samen in een bedrijf. Voordat ik mijn man leerde kennen had ik een sex relatie met een andere heer. Ik heb mijn man niets hierover verteld omdat ik mij ervoor schaamde. Degene waarmee ik de sex relatie had die heeft een vriend die mij ook kent. Op een dag kwam de vriend mijn kantoor binnen en vroeg me waarom ik niet tot hem lach… Hij zei toen als het je sex vriendje was zou je niet zo reageren. Mijn man was toen in de buurt en hoorde alles. Ik werd plotseling ijskoud. Thuis aangekomen was het oorlog! Ik heb mijn man  toen alles verteld van het verleden. Hij vroeg me toen waarom ik hem dit nooit heb verteld. Ik zei omdat het in het verleden is gebeurd en ik niet wilde dat we uit elkaar gingen. Hij heeft mij toen geslagen, gestraft en vanaf dat moment het steeds herhaald. 

Er zijn zoveel dingen gebeurd met mijn man waar dames mij opbellen en uitschelden. Als ik iets erover zeg vind hij is niet waar ze bellen niet om hem.

Mijn man brengt me nooit naar het werk of naar huis ondanks hij vervoer heeft. Ik ga en kom met de bus naar huis. Hij praat niet tot me op het werk maar praat wel tot andere dames want hij houdt niet van openlijke dingen zegt hij. In de afgelopen periode heb ik gemerkt dat hij veel geheime relaties heeft.

Omdat ik iets van me verleden niet eerlijk heb verteld moet ik nu daarvoor boeten? Maar desondanks al zijn geheime relaties heb ik nooit een dagje gezegd dat ik de relatie wil stopzetten.

Het is nu al drie maanden dat hij al zijn spullen heeft meegenomen naar zijn moeder. Ik hou nog heel veel van hem, alleen weet ik me geen raad. Graag advies.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren