Verborgen camera in penison..

 In Vreemdgaan

Ik ben de buitenvrouw van een man die twee tot drie keer per jaar voor zijn werk in Suriname is. Hij blijft dan twee weken hier. Zijn vrouw die heeft ook een heel uitdagende baan waardoor ze heel weinig tijd voor elkaar hebben. Hij heeft me vanaf het begin alles eerlijk verteld dus ik ken me plaats en zorg ervoor dat ik hem niet stress met niets. We hebben goede afspraken met elkaar gemaakt en ik vind dat het gewoon moet kunnen. Hij heeft iemand nodig wanneer hij hier is en ja ik ben echt weg van hem.

Normaal verblijft hij op een vaste plek, maar bij zijn laatste verblijf heeft hij een andere woning gehuurd op noord. Dit op advies van een kennis van hem. Het was een heel mooie en ruime woning. We hebben samen weer heel leuke momenten met elkaar gehad. Het probleem is dat hij foto’s heeft gehad van een onbekende persoon (per email) waarbij te zien is hoe we in het huis intiem met elkaar bezig zijn. We hebben het vermoeden dat er verborgen camera’s in de woning waren. De persoon weet vermoedelijk ook dat hij een goede baan heeft en een gezin waardoor die zwijggeld gevraagd heeft. Mijn vriend die stresst hier behoorlijk van en vreest dat de foto’s zijn vrouw bereiken. Zijn kennis hiermee geconfronteerd zegt niets van de email nog de persoon af te weten. Hij helpt ons ook zoeken, maar ik weet niet wie te vertrouwen hiermee.

Aan de andere kant vrees ik ook omdat ik ook mijn man en twee kinderen heb. Het vermoeden bestaat dat iemand in Suriname de hele zaak heeft gevolgd en geld op ons wilt verdienen. We hebben reeds aangifte gedaan bij de Politie, maar omdat er nog heel weinig bewijs is kunnen zij ook niet veel doen. Hebben jullie advies ?

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

Reageren