Verliefd na een aanrijding..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/09/proposal.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Iedereen wilt wel een partner waarmee die een gelukkig leven samen kan opbouwen. Het moeilijke is de juiste persoon ontmoeten. De manier hoe je mekaar soms leert kennen is heel erg raar. Ik heb een tijd geleden een heer leren kennen. Wel, het was niet de manier hoe ik dat graag gewenst had.

Mijn moeder was erg ziek en ik reed naar haar huis toe. Onderweg kreeg ik op een bepaald moment een telefoontje. Ondanks ik geen earpiece bij me had heb ik besloten gezien de urgentie het gesprek te beantwoorden. Het was mijn tante die vertelde dat mijn moeder ernstig was en dat ik gauw moest komen. Ik raakte zo diep verwikkeld in het gesprek dat ik niet door had dat het stoplicht op rood was gesprongen. De auto voor mij die stopte, waardoor ik hem van achteren aanreed.

Het was een paniek van zo heb je me niet. Mijn auto had heel veel schade en zo ook de andere. Een heer stapte uit en was woedend. Zeker daar het een mooie auto was. Ik kon alleen maar sorry zeggen en hem uitleggen wat er gebeurd was. Terwijl we daar stonden werd ik gebeld dat mijn moeder naar het ziekenhuis werd gebracht. Ik barste in tranen. Hij ontfermde zich over me en heeft nadat alles met de politie was geregeld besloten me naar het ziekenhuis te brengen.

Hij bleef tot in de avond samen naast het ziekbed van mijn moeder staan. Iedereen vond dat zo lief van hem. Hij trooste me op een manier die ik nimmer gekend heb. Ging daarna naar de winkel om spullen voor mij en mijn moeder te halen. Ik raakte gewoon verliefd op zijn liefde en zorgzaamheid, ondanks ik hem net enkele uren kende. Samen bleven we tot bezoektijd was verlopen. Hij bracht me toen om mijn auto te halen en stelde toen nog een heleboel persoonlijke vragen waaronder mijn nummer.

Het leek allemaal zo gek, totdat ik in de ochtend verrast werd en een bosje bloemen thuis kreeg met een kaartje waarbij hij zich heeft verontschuldigd voor zijn gedrag. Hij belde me daarna en vroeg hoe ik geslapen had en als hij mee mocht om mijn moeder te bezoeken. We hebben vanaf dat moment nooit meer afstand van elkaar genomen en nu een jaar verder is hij op z’n knieen gegaan en heeft hij mij ten huwelijk gevraagd.

Soms leren we degene die voor ons bestemd zijn op de meest rare manier kennen. Mijn moeder is intussen overleden en hij is daarbij ook een enorme steun geweest. Alles in het leven gebeurd wanneer het moet gebeuren. Het is duidelijk te merken dat ik hem echt moest tegenkomen omdat ik het zonder zijn ondersteuning echt veel moeilijker zou hebben. Mijn moeder was alles voor mij. Nu heeft ze iemand anders in mijn leven achtergelaten om die liefde met me te delen – R.I.P, S.D.

Add us on WhatsApp: (597) 8642042- Copyright ©Loverstime 2016

Download the NEW Loverstime Android App- klik hier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *