Betrapt bij een Pension…

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/09/pension.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Mijn vriend en ik zijn beide rond de dertig jaar. Gezien we nog geen eigen woning hebben zijn we soms genoodzaakt om onze behoeftes in een pension te bevredigen. Zo hebben we enkele dagen geleden ook weer een kamer gepakt en die bekende 2 uurtjes met elkaar doorgebracht. We werken er wel naar om snel een eigen plek te hebben want een kamer kost ons nu ook al heel wat geld.

Goed. We komen de kamer uit en net hoe we de auto willen instappen waait het tussen gordijn open en zie ik een auto die sprekend lijkt op die van mijn vader. Ik schrik en besluit beter te kijken. Wat schept me verbazing?? Het is inderdaad de auto van mijn vader. Van schrik weet ik niet wat te doen..we stappen gauw de auto in en rijden weg.

Onderweg praten we erover en vragen ons af als we mijn moeder moeten zeggen en hoe we hiermee om moeten gaan. Mijn vader is een heel lieve man. Hij heeft alles over voor zijn gezin en heeft nooit getoond iemand anders te hebben. Ik ben zo radeloos. Als mijn moeder hierachter komt weet ik niet wat zal gebeuren. Wat het erger maakt ik weet me nu ook geen houding in zijn bijzijn. Hij doet normaal en dat stoort me enorm. Wat moet ik doen? Ik slaap s’avonds slecht omdat ik vrees dat ze uit elkaar gaan. Aub advies.

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

[adrotate group=”2″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *