Ze zoekt me man met “open ogen”..

 In Familie, Vreemdgaan

Mijn man is een heel goed uitziende man en is best bekend. Hij is heel aardig en daardoor heeft hij vaak aandacht van vrouwen. Jaloers ben ik niet, maar het kan ook niet zo zijn dat ik hier niets aan doe. Er is een dame die goed is op de familie en zodoende ook goed is op mij en mijn gezin. Het probleem is dat ik het gevoel heb dat ze achteraf mijn man “zoekt” en of probeert te verleiden. Mijn man zegt dat het niet zo is en dat ik me vergis, maar ik vind dat wanneer ze met hem praat ze te dichtbij hem staat en soms onnodig zoveel moet aanraken.

Als ze op familie bezoek komt kleedt ze zich altijd zo uitdagend. Soms stuurt ze Whatsapp berichten voor hem om te vragen hoe het met hem gaat, terwijl ze niets te vragen of te zoeken heeft bij hem. Ik heb haar hiermee reeds geconfronteerd en gevraagd alle communicatie via mij te doen. Ze vindt dat ik overdrijf. Overdrijf ik? Hoe kan ik hiermee omgaan? Graag advies.

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren