Liefde en verslaving..!

 In Romance, Verslaving

Ik ben een vrouw (43) en ben vrij zelfstandig. Sinds mijn jonge jaren heb ik altijd tegen mezelf gezegd dat ik nimmer afhankelijk wil zijn van een man. Nimmer had ik gedacht dat een man afhankelijk zou zijn van mij. Mijn man (45) en ik hebben samen een kind. Ik houd van mijn man maar hij rookt en drinkt heel veel. Hij heeft het namelijk heel erg moeilijk. Voordat wij een relatie hadden wist ik dat hij het moeilijk had. Hij werkte maar moest rondkomen met minder dan SRD 100 per maand.

We hebben toen goed tot mekaar gesproken,want ik heb al kinderen en hij nog niet. Toen we pas begonnen vroeg hij me als ik het erg vindt dat hij mij en de kinderen niet kan onderhouden. Ik zei toen van nee, we zien wel hoe we het oplossen. Liefde maakt blind zegt men.

Nadat we een relatie van een jaar hadden raakte ik in de verwachting. Toen ik hem vertelde was hij blij dat hij eindelijk vader is geworden maar hij was ook bang om een kind met een beperking te krijgen door zijn drank en rookverslaving. Ik stelde hem gerust en we hebben dankzij God nu een gezond kind gekregen.

Voor wat betreft de SRD 100 dat hij maandelijks over houdt doet mij niets, zijn gezondheid baard mij zorgen hij heeft enkele weken geleden een hartinfarct gehad. Het drinken en roken gaat maar door ondanks de arts het heeft verboden.  Hij luistert niet en als ik er wat over zeg loopt hij weg. Hij heeft mij gevraagd om te trouwen, maar ik heb hem gezegd van als hij stopt met drinken en roken dan doe ik het. Hij zegt mij van het is niet zo makkelijk als je vanaf je achtste rookt. Mijn kinderen wonen vanaf dat mijn ex hoorde dat ik zwanger ben bij hem.

Ik woon samen met mijn man en ons kind, maar voel me iedere dag ongelukkig. Geld zorgen hebben wij niet, omdat ik voor alles in huis en voor hem zorg. Ik weet me geen raad meer, maar hem verlaten is ook geen optie. Ik denk dat hij meer zal gaan drinken en roken als ik hem verlaat met alle gevolgen van dien. Hij drink van s’morgens vroeg tot s’avond laat. Bier, stroop of water drinkt hij niet alleen maar alcohol. Ik ben God dankbaar dat hij nog leeft want de arts die weet zelf geen raad meer met hem. Ik wil graag advies wat ik verder kan doen en of hoe ik hem zou kunnen helpen.

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren