Ik sta alleen voor de zes kinderen!

 In Familie

Waarom zijn sommige vrouwen niet eerlijk? Ik ben vanaf het begin eerlijk geweest met haar, maar zij niet met mij. Ik leerde haar twee jaar geleden kennen en aangezien ik al een tijdje vrijgezel was heb ik toen besloten om serieus te zijn. Zo leerde ik haar kennen. Een goed uitziende dame van het binnenland die wel bespraakt was en twee kinderen had. Ik had er zelf een (1) dus ik dacht ok dat is geen probleem.

We raakte zo zoetjes aan verliefd op elkaar en voor je dacht hadden we een relatie. het ging allemaal goed, dus besloten we na een jaar dat we bij elkaar zouden wonen. Ze twijfelde op de vraag om bij mij in te wonen. Ik vroeg waarom twijfel je? Ze zei toen ik moet je iets vertellen. Ze zei ” ik heb vijf kinderen ipv twee”, “ik wilde het niet zeggen uit vrees dat je niet verder zou willen gaan”. Mijn hart kon bijna stil staan. Ik vroeg me af, wat doe ik met zes kinderen in huis. Mijn inkomen zal ze niet allen kunnen verzorgen. Ze verzekerde mij dat alles goed zou komen omdat ze een goed betaalde baan had gekregen.

Aangezien ik al gevoelens voor haar had opgebouwd, was het moeilijk om te weigeren. Na veel afstemmingen over hoe we het zouden doen hebben we afgesproken dat ze zou verhuizen met al haar kinderen. We waren dus met acht mensen in een huis met drie slaapkamers. Een kamer voor mij en mijn vrouw en twee kamers voor de zes kinderen. Het was heel zwaar, maar liefde maakt blind zegt men. We deden alle moeite dat het beter ging, maar tevergeefs.

Het ergste is dat mijn vrouw enkele maanden geleden kwam te overlijden. Ik vond dat zo erg dat ik bijna zelfmoord wilde plegen. Nu ben ik alleen met de kinderen en niemand van de familie wilt ze accepteren. Het is zo zwaar voor me want had erop gerekend dat ze samen met mij de zorg over ze zou hebben. Mijn leven is dagelijks een hel. Weet hier niet mee om te gaan meer. Heb vaak zelfmoord neigingen, maar denk aan mijn kind die ik hieronder zal laten lijden. Weet me geen raad. AUB jullie advies.

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren