Mijn leven als Drugsdealer!

 In Mishandeling, Verslaving

Mijn leven werd een nachtmerrie. Ik ben een man van negen en dertig jaar en ben jaren een drugsdealer geweest. De reden waarom ik dit deel is omdat ik sinds kort mijn leven volledig bekeerd heb en ik mijn verhaal wil delen met de wereld zodat anderen hier lering uit trekken.

Het begon op mijn dertigste toen ik met een groep vrienden uit ging. We hebben bij die gelegenheid enkele andere vrienden ontmoet waaronder enkele van ze drugsdealers waren. Ze reden in mooie auto’s en konden vrouwen zo makkelijk vinden. Die avond hebben we samen met die heren doorgebracht en het was geweldig. We leefde als millionaires. We mochten eten en drinken wat we wilde. Dames kwamen af en aan naar de groep toe omdat die heren erg bekend waren. Ik heb erg veel genoten van de gezelschap en aangezien ik geen baan had kreeg ik interesse om mee te doen met de groep.

Die avond had ik een gesprek met een van de dealers en vroeg hem wat de mogelijkheden waren. Hij gaf geen antwoord, maar vroeg me de volgende dag bij hem langs te komen. Zo gezegd zo gedaan, de volgende dag stond ik op het aangegeven adres. Het huis was verdomd mooi. Ik dacht in mezelf, waarom blijf ik nog bij m’n moeder? Ik moet dit echt doen en een eigen leven gaan opbouwen.

We spraken en hij vroeg me wat ik precies wilde, waarop ik antwoordde dat ik wilde verdienen. Hij vroeg me toen als ik als courier voor hem wilde werken, waarop ik ja antwoordde. Vervolgens bracht hij me in een kamer waar een dame bezig was “bolletjes” te slikken. Hij vertelde me toen alles waar ik rekening mee moest houden en wat de regels waren.

Voor ik dacht was ik op de eerst volgende vlucht naar Amsterdam met in me maagd enkele bolletjes. Het is zo makkelijk gegaan omdat ze alles voor me geregeld hebben. In Nederland aangekomen ben ik opgehaald geworden door enkele heren en na de afhandeling kreeg ik mijn geld. Het was zo makkelijk dat ik hierna nog een aantal keren de kans gewaagd heb. Het leek wel zo simpel te zijn en besloot ook voor mezelf verder te gaan. Ik verkocht aan een ieder die het spul maar wilde kopen. Ik zag openlijk hoe anderen hun leven hieraan kapot ging, maar belangrijk voor mij was het geld dat ik verdiende.

Mijn leven ging steeds beter, ik kocht mijn auto, een huis en nog veel meer. Het leven werd alleen maar aangenamer en aangenamer voor me. Een dagje ontmoette ik een dame. De vrouw die mij zou opvangen en mij zou bevrijden van alles. Destijds wist ik dat niet en snauwde haar af. Ze was qua uiterlijk niet de vrouw die ik voor mezelf zag, maar haar hart was er een van goud. Ze heeft me steeds erop gewezen het dergelijk leven achterwege te laten, maar ik wilde niet luisteren. Zo heb ik vaker ruzie met haar gemaakt, omdat ik niet wist dat ik haar nodig zou hebben in m’n leven.

De grootste klap kwam toen ik op een vertraagde vlucht van Paramaribo naar Amsterdam zat en een der bolletjes in mijn buik losraakte. Ik werd bijna gek. Ik werd met spoed behandeld en vervolgens gebracht naar de EHBO. Het leek wel mijn dood te worden, maar deze vrouw heeft dagen aan mijn ziekbed gestaan en voor me gebeden. Ik kwam vervolgens na een aantal dagen aan de betere zijde.

Nadat het helemaal beter ging en de behandeling verlopen was kreeg ik celstraf. Ik raakte zoetjes alles kwijt gezien ik mijn schuldeisers niet kon betalen. Ik kreeg ook nog een boete en een veroordeling vanuit Nederland wat ervoor zorgde dat mijn bezittingen in Nederland allemaal in beslag werden genomen. Na een tijd in de gevangenis te hebben gezeten kom ik eruit en sta op hetzelfde punt als tienjaar geleden. Geen werk, geen leven, geen geld. Ik probeerde zelfmoord te plegen, maar deze vrouw kwam weer in mijn leven en bracht me in contact met de levende God. Ik ben haar dankbaar voor het feit dat ze me nimmer heeft opgegeven.

Mijn leven is totaal veranderd en ik woon nu samen met haar. We hebben plannen te trouwen en samen verder te gaan met ons leven. Mijn verleden heb ik achter me gezet en doe alles nu met de zegen van de almachtige. Ik hoop dat jongeren hieruit wat zullen leren. Ik ben er levend uitgekomen omdat de Here een plan met mijn leven heeft. God bless you!

Download the NEW Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren