Uit de hand gelopen date..!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/07/date.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Na een turbulente relatie van drie jaar hebben mijn vriend en ik het enkele maanden geleden stop gezet. We hebben een leuke periode samen gehad maar blijkt toch niet goed te gaan tussen ons. Hij is een bekende man en zo ik een bekende vrouw, wat alleen maar voor spanning en ruzie zorgt omdat we beide jaloers zijn. Het ergste van alles is dat we ondanks alles niet zonder elkaar kunnen. We houden nog even veel van elkaar ondanks dat we niet meer met elkaar gaan.

Het probleem is dat ik sinds enkele maanden verliefd ben op iemand anders. De persoon behandeld me heel goed en is zelfs echt verliefd op me. We kunnen zo uren met elkaar praten en de nodige aandacht aan elkaar besteden. We hebben recentelijk onze eerste date gehad. Hij had alles zo mooi gepland en zou zeker een geweldige avond samen worden. Wat het heeft verpest is dat we eerst zijn gaan eten bij een bekend restaurant en daar mijn ex vriend zijn tegen gekomen. Het is hierdoor echt uit de hand gelopen want mijn ex is zo te keer gegaan dat iedereen naar ons keek. Hij vond dat ik voor hem uitliep en noem maar op terwijl de relatie in overleg stopgezet is. Hij kon zich niet inhouden dat ik met iemand anders was en is zodanig te keer gegaan dat die heer en ik direct zijn vertrokken.

Ik heb me zo geschaamd wist me geen houding. Wat het erger maakt is dat die heer me thuis gezet heeft en sindsdien geen contact gemaakt heeft. Heb hem wel berichten gestuurd en gebeld maar geen reactie. Ik mis hem verschrikkelijk maar weet me ook geen houding tegenover hem. Voel me schuldig want hij zal nu denken dat ik hem voor de gek houd, maar dat is helemaal niet het geval. Ik wil dit alles goed maken maar weet me geen raad. Graag advies.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *