Ik wil heel graag een kind

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/07/Lonely_Sunset_by_dophineh-770×470-1.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een heer (42) en denk een echte pechvogel. Ik heb nog geen kinderen maar leef al bijna zeventien jaren met mijn vrouw in huis van wie ik de laatste tijd geen liefde meer krijg. Ik ben nu echt ten einde raad vandaar mijn schrijven. We hebben het redelijk goed, maar hetgeen ik mis is liefde en het feit dat ik geen kinderen heb om te koesteren.

Aangezien het bij mijn vrouw niet lukte heb ik acht jaren terug met iemand anders geprobeerd een kind te krijgen. Ze werd wel zwanger, maar omdat ik weigerde te trouwen liet ze het verwijderen. Recentelijk heb ik het weer met iemand geprobeerd die ik al jaren ken en het was weer raak. Ik was zo gelukkig en besloot alles voor haar te doen maar het ging na negen weken weer mis, want ze kreeg een miskraam.

Nu heeft ze besloten dat ik dan twee jaren moet wachten alvorens ze weer zwanger wil raken want ze wilt haar studie afronden. Ik word aan de andere kant met de dag ouder. Ik verzorg haar en haar kinderen nu, maar krijg niet de nodige aandacht en liefde waarnaar ik verlang. Ik wil gewoon stoppen met alles en gewoon een “single” leven leiden want ik geef zoveel maar haal er geen voordeel uit. De situatie strest me soms zodanig dat ik alleen negatieve gedachten krijg. Graag jullie gedachte hierover.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *