Mijn prins ontmoet op Loverstime!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/07/LT.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Het is bijna ander half jaar geleden toen ik mijn verhaal gedeeld heb op Loverstime. Ik heb toen advies gekregen van de fans. Het ging erom dat ik mijn man met me zus betrapt had in bed. Het heeft me zodanig getroffen dat ik in het psychiatrisch centrum beland ben. Ik wil bij deze de organisatie van Loverstime bedanken voor de ondersteuning die ik heb mogen genieten en dat ik dankzij jullie motiverende woorden vandaag nog leef.

Het is zeer pijnlijk wanneer dergelijke zaken je overkomen, daarom ben ik blij met deze page en dat de fans hun mening delen. Ik wil ook delen dat ik gedurende die stress periode een comment las van een heer en dat het me dusdanig getroffen had dat ik hem ge-contact heb. In principe heb ik daarbij de regel van Loverstime overtreden. Degene die reeds een verhaal opgestuurd hebben weten dat je (vanwege discretie) geen contact mag maken met de fans. Dit is echter mijn geluk geweest want ik heb via Loverstime mijn prins mogen ontmoeten.

Hij heeft de hele stress periode langs mijn ziekbed gestaan. Hij heeft me elke dag bezocht in de inrichting. Heel dankbaar ben ik de Here voor z’n lieve man. Hij heeft me geaccepteerd met alle beperkingen en me gemaakt tot een vrouw naar zijn beeld en gelijkheid. We hebben heel veel gesproken en het heeft geresulteerd in een sterke band en relatie die ik nimmer kwijt wil. Ik ben blij dat ik de moeder van zijn kind mag zijn en de vrouw in zijn leven. Dankjewel S.P.., Loverstime en de fans..

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *