Geil op mijn moeders vriend..

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/06/woman.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Mijn moeder is een vrouw van dichtbij de vijftigjaar. Ze was jaren single omdat ze geen enkele man de ruimte wilde geven of misschien te hoge eisen stelt. Je merkte wel dat ze vaak gestressed was, waarschijnlijk omdat ze iemand in haar leven wilde. Ze is een heel zelfstandige vrouw, heeft een goede baan en ook nog een eigen bedrijf waar ik soms ook mag meehelpen.

Het spannende is dat ze sinds kort iemand heeft die ze leert kennen. Hij is een jonge heer en ziet er heel goed uit. Hij is vijf en dertig. Ik heb hem voor het eerst op kantoor bij haar gezien toen hij bloemen voor haar bracht. Ze was helemaal in de zevende hemel. Het grappige was dat terwijl zij in de zevende hemel was ik met “water in me tanden” naar hem keek. Hij ziet er zo goed uit dat ik vanaf de eerste keer weg was van hem.

Nu zijn we een poos verder en komt hij ook aan huis. Ik blijf al een tijdje alleen met me moeder omdat me broers reeds uit huis zijn en ik nog vrijgezel. Wanneer hij komt trek ik opzettelijk iets sexy aan. Ik weet dat het verkeerd is, maar wanneer ik hem zie wordt ik zo warm van binnen. Weet me geen raad. Ik merk nu dat als hij tot me praat ik er zelfs nat (geil) van wordt. Vrees dat ik me eens niet kan inhouden. Achteraf zal het me erg veel pijn doen omdat ik weet dat me moeder echt gelukkig is.

Dit is de reden waarom ik een manier zoek om dit gevoel uit me systeem te halen. Ik probeer hem nu te ontwijken door niet naar huis te gaan als hij thuis is, maar dat lukt niet altijd. Ik weet niet wat te doen. Ik ben radeloos en vrees dat ik me eens niet zal kunnen inhouden. Gaarne jullie advies hoe en of wat ik kan doen hieraan.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *