Mijn vriend is “bewerkt” tot Rover!

 In Verslaving

Als jong meisje droomde ik altijd van hoe mijn toekomst eruit zou zien. In mijn gedachte had ik het me altijd anders voorgesteld. Nimmer wist ik dat het een nachtmerrie zou zijn.

Ik leerde mijn vriend kennen toen we bij mijn oma op vakantie gingen. Hij woonde namelijk in de buurt. Hij is een welbespraakte heer en liet me helemaal verdwalen in zijn woorden. Hij is van die types die van twee woorden een heel verhaal kan maken. Leugens verzinnen was zijn tweede naam.

Hij was zo vaak weg en zei steeds dat hij met spoed naar het buitenland moest voor zijn werk. Zo zag ik hem soms plotseling twee weken niet, dan weer een maand niet en noem maar op. Nimmer wist ik dat hij aan het schuilen was voor de politie. Mijn vriend was namelijk een rover. Dat was zijn werk!

Na dat we langere tijd een relatie hadden kreeg ik op me jaardag een bromfiets van hem. Ik was er wel heel erg blij mee omdat ik geen vervoer had, maar het pijnlijkste was toen de politie drie dagen daarna voor de deur van mijn ouders stond en aangaf dat de bromfiets van diefstal afkomstig was. In eerste instantie dacht ik het is een vergissing, want de brommer was nog nieuw. Nee hoor, papieren waren vals en ik werd de hele avond op het politie buro achter gehouden. Hij werd toen opgezocht maar ze konden hem niet vinden.

Vanaf dat moment wilde ik al niets meer van hem omdat het me heel veel pijn gedaan heeft. Ze hebben hem gevonden en hij is toen opgesloten. Een neef van hem vertelde mij toen dan dat hij een rover is en dat het z’n “werk” is. Op gegeven moment begon ik vaker contact te krijgen met zijn neef te krijgen en die vertelde me steeds wanneer mijn vriend weer opgesloten was en waarvoor.

Het probleem waar ik mee zit is dat ik begrepen heb dat mijn vriend behekst is geworden door een vriend van hem tijdens zijn studieperiode. Hij was namelijk erg knap op school en vrienden van hem vonden dat niet fijn. De vriend van hem die vertelde aan zijn moeder dat mijn vriend de beste was in de groep. De moeder op haar beurt vond het niet leuk dat haar zoon niet de beste meer was en ging naar een bonoemang zodat die mijn vriend kon bewerken. Vanaf dat moment, heb ik begrepen, gaat mijn vriend de gevangenis in en uit.

Ik vraag me af als dit mogelijk kan zijn en hoe ik hem eventueel kan helpen. Het is zo dat ik nog echt om hem geef omdat ik hem echt niet als een slechte persoon ken. Alleen moet hij van dit probleem echt afkomen. Graag jullie advies hoe er hieraan wat gedaan kan worden.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren