Me zusje wilt niet stoppen..

 In Familie, Vreemdgaan

Enorm veel spijt heb ik van iets dat ik enkele jaren geleden gedaan heb en dat me nu achtervolgt. Ik was toen 19 jaar jong en me zusje was toen 17jaar. Op een dag was ik alleen thuis en lag naakt op het bed in de kamer. Opeens kwam mijn zusje thuis, kwam me kamer binnen en zag ze me op bed liggen. Ze keek me aan en lachte.  Plotseling kwam ze naast me op bed en vroeg me waarom ik naakt was. Ik vertelde haar dat ik net uit bad kwam. We spraken en opgegeven moment was haar had op me penis. Ik vroeg haar van: “wat doe je”? , ze zei: “houd je mond”, ze begon me toen te pijpen. Ik voelde me in het begin zo raar, maar na een tijd werd ik geil en we kregen dan omgang.

We waren bezig en hoorde niet eens dat mijn vriendin aan kwam en die zag alles. Ze keek eerst verbaasd, maar is toen bij gekomen. Ik heb toen omgang met beide gekregen. Ik vond het op dat moment leuk maar toen ik klaar was is het tot me doorgedrongen dat het me zusje is en voelde me schuldig.

Het probleem is dat het nu zo moeilijk is hier een stop aan te zetten. Ze  vraagt me constant om sex en is zo brutaal en respectloos geworden. Ik wil een stop hieraan zetten maar lijkt alsof iets me steeds drijft dit weer te doen. Ik heb meerdere malen gezegd dat we stoppen, maar dan nog gebeurt het na een tijd weer. Kunnen jullie me misschien advies geven hoe ik dit het best kan stoppen? 

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren