Man spuit baygon in vagina vrouw

 In Mishandeling, Vreemdgaan

Een 32- jarige vrouw uit Commewijne is maandag op zeer lugubere wijze mishandeld door haar echtgenoot. Het slachtoffer werd fysiek mishandeld en daarbij werd er ook Baygon (muskietenverdelger) in en rondom haar vagina en anus gespoten.

Toen de vrouw tegen zeven uur in de avond thuiskwam, ontstond er een hoogoplopende ruzie omdat ze volgens informatie voor langere tijd onbereikbaar zou zijn op haar mobiele telefoon.Een familielid van het slachtoffer zegt aan GFC Nieuws dat het slachtoffer werd beschuldigd van huwelijkse ontrouw.

De handeling van de geweldenaar op geen enkele wijze goed te praten. “Mannen die vrouwen slaan zijn al helemaal fout bezig en zouden zwaar gestraft moeten worden. Maar om daarenboven Baygon muskietenspray in en rond de vagina te spuiten is absurd en bovendien zeer slecht voor de gezondheid”, aldus de bekende medicus. (Bron: GFC Nieuws 24 Mei 2016)

Loverstime: Na dit bericht ontvangen te hebben vonden we het nodig onze mannelijke fans erop te attenderen hun vrouw te liefkozen. Indien er spanningen zijn gelieve dit via dialoog en open communicatie aan te pakken. Indien het toch moeilijk gaat mag u 7 dagen in de week, 1×24 uur contact opnemen met onze counselors voor advies op het whatsapp#: (597)8642042.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren