Wat je man wilt in bed..!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/man.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]De afgelopen periode worden we steeds vaker geconfronteerd met verhalen waarbij mannen vreemdgaan. Dit is niet recent, maar is een eeuwenoud fenomeen. Uit een onderzoek blijkt dat in velen van de relaties er aan de zijde van de man bepaalde behoeftes zijn die niet bevredigd werd. Mannen vinden het niet gemakkelijk om te zeggen wat ze echt willen van hun vrouwelijke partner. Ze zullen snel zeggen dat de sex heerlijk was. Maar de heren hebben natuurlijk best wensen. Je zal nu zeker denken: dat zijn vast triootjes, vrouwen in leer, of seks op krankzinnige plekken. Maar wees gerust; de heren zijn best snel tevreden. Hierbij enkele aspecten uit een onderzoek die gepleegd is.

Hij wilt begeerd worden

Mannen willen zich begeerd en aantrekkelijk voelen. Als een man voelt dat een vrouw zich seksueel tot hem voelt aangetrokken heeft dat een hele sterke uitwerking op zijn (zelf)vertrouwen en zijn mannelijkheid. En dat heeft effect op meteen alle gebieden in zijn leven. Daarom is seks voor hem vaak ook zo belangrijk in een relatie. Seks is voor hem een belangrijke graadmeter of dat hij, als partner en als man, de moeite waard is. Vrouwen halen hun bevestiging minder uit seks.

Hij wilt een orgasme 

“Mannen willen maar één ding”, roepen we altijd. En hoewel hij verleiding, voorspel, kunst van het beminnen allemaal belangrijk en opwindend vindt, is en blijft het orgasme voor de meeste mannen nog steeds het summum van zijn beleving van beminnen, vrijen en seks.

Hij heeft één erogene zone 

Terwijl een vrouw heel veel erogene plekjes heeft en daar graag gestreeld en gezoend wordt heeft een man er eigenlijk maar één: zijn penis. Dáár wil hij aangeraakt en gestreeld worden.

* Op deze uitspraak kregen wij veel commentaar. Veel mannen zijn het hier helemaal niet mee eens. Dus volgen hier een aantal plekjes van de man die hem ook prikkelen en opwinden: zijn billen en zijn rug (en daar mogen wat hem betreft best de nagels bij worden gebruikt), zijn oorlelletjes en tepels (hij vindt het opwindend als daaraan gesabbeld en gelikt wordt), binnenkant bovenbenen (daar wil hij plagend worden gestreeld), zijn voeten (massage leidt bij hem tot seksuele opwinding) en zijn hals (daar wil hij sensueel gezoend worden).

Hij wilt toekijken

Mannen zijn visueel ingesteld. Anders dan vrouwen die veel liever lezen en hun fantasie vervolgens gebruiken. Mannen kijken graag naar vrouwen, naar hoe zij bewegen met en zonder kleding. Mannen voelen de spanning stijgen als zij mogen toekijken (of haar mogen bespieden) bij het strelen van haar eigen lichaam, hoe zij zich uitkleedt of met zichzelf speelt. Ze zullen blij verrast zijn als u een striptease opvoert, of een speeltje, zoals een vibrator, te voorschijn haalt.

Hij wilt een vrouw die geniet

Mannen willen vrouwen die genieten van het vrijen. Vrouwen kunnen onzeker zijn over hun lichaam, maar mannnen zien precies dat zelfde lichaam vaak heel anders. De meeste mannen voelen zich zeer gevleid als een vrouw zich voor hem heeft mooi gemaakt en daarbij maakt het weinig uit of de vrouw dik of dun is, cellulitis heeft of niet meer de strakste buik. Mannen houden van vrouwen die zin en plezier hebben in seks en hem dat laten merken, door bijvoorbeeld het initiatief te nemen of een fantasie te delen.

Hij wilt variatie

Routine en sleur zijn dodelijk voor zijn verlangen en lust. Een man wil geen voorspelbare seks. Hij wil niet op voorhand weten wat er precies gaat gebeuren. Hij wil variatie in zijn seksleven. Dus verras hem en vrij eens op een andere plek of doe het eens anders. Strelen, zoenen, masseren, allemaal vormen van seks. En slecht de barrière om speeltjes te gebruiken en koop eens een mooie vibrator of een mooie romantische of erotische film. (Populair zijn de films Five Hot Stories For Her en Matinee) Of verras hem met een speciale lingam massage.
Meer ideeën voor variatie? Blijf Loverstime volgen..

Hij wilt fellatio

Iedere man vindt het heerlijk als zijn bedpartner hem oraal bevredigt. Uit onderzoek door het blad Esquire kwam zelfs naar voren dat de helft van de mannen wilden dat hun partner dat meer zou doen.
Vanuit de tantra en taoïstische tradities wordt fellatio al eeuwen als een zeer spirituele daad beschouwd. Er loopt dan ook een energiebaan vanaf de bovenlip naar de genitaliën, waardoor kussen zo erotisch is. Ook de Kama Sutra beschouwt fellatio (orale seks uitgevoerd op een man) als een grote seksuele kunstvorm. Hoe moet zo’n fellatio er volgens hem uitzien? Dat verschilt per man. Zoveel mannen, zoveel wensen en voorkeuren. De één vindt het bijvoorbeeld lekker als zijn ballen erbij worden betrokken, terwijl een ander dat juist irritant vindt. Sommige mannen vinden de sensatie van warm en koud heel opwindend. U kunt hiervoor uw warme mond afwisselen met een koud ijsklontje. Het beste advies: vraag hem wat hij lekker vindt.

Hij wilt niet (helemaal) kaal

Helemaal kaal ‘down under’  willen de meeste mannen niet. Zij willen het liefst wat schaamhaar zien. De hoeveelheid verschilt echter per generatie. Hoe ouder, hoe meer schaamhaar wordt gewaardeerd. De jongste generatie is het meest anti-haar en griezelt van een grote haarbos. 50 % van deze twintigers ziet het liefst helemaal geen haar. De generaties daarboven vinden schaamhaar juist weer sexy. Veertigers zien het liefst een gecultiveerd modelletje. En de meeste mannen boven de 50 maakt de hoeveelheid niet uit, als het maar niet kaal is. Hoewel schaamhaar dus per leeftijdscategorie anders wordt beoordeeld, vinden vrijwel alle mannen het belangrijk dat het schaamhaar verzorgd, bijgeknipt en geschoren is.

Hij wilt best romantiek

Mannen kunnen erg genieten van romantiek maar hun gevoel voor romantiek is anders dan van een vrouw. Terwijl een vrouw een romantisch gevoel krijgt als hij de kaarsen aansteekt, een drankje inschenkt en haar lievelingsmuziek opzet, wordt het gevoel voor romantiek bij een man gestimuleerd door de waardering die zijn geliefde hiervoor heeft. Als zij de kleine dingetjes die hij voor haar doet waardeert en hem dat laat merken, voelt hij zich romantischer.

Er zijn zo nog een aantal behoeftes die een man heeft maar niet altijd over praat. Het is daarom belangrijk om in de relatie te proberen een goede verstandhouding te hebben, zodat via onderlinge communicatie de wederzijdse behoeftes duidelijk kunnen zijn. Dit zal erin resulteren dat de vlam altijd aanwezig kan zijn en de relatie stand kan houden.

Onze volgende editie: “Wat je vrouw wilt in bed..!”

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *