Mijn moeder gaat vreemd met me oom!

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/05/oom2.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Dit zit me al een tijdje dwars en kan er met niemand over praten. Het is namelijk zo dat mijn moeder vreemd gaat met mijn oom (neef van mijn vader). Ik kwam erachter toen ik een dag toevallig met mijn moeder haar mobiel bezig was en een sms van hem zag. Ik ben daarna nog enkele keren gaan “checken” of het wel waar was en kon mijn ogen niet geloven wat ik zag!

Het ergste vond ik dat mijn vader die neef van hem als zijn bloed eigen broertje beschouwd. Ik merk ook dat mijn moeder vaak lange telefoongesprekken heeft. Het is duidelijk aan de manier hoe ze praat dat ze met hem bezig is. Als mijn vader vraagt met wie ze aan de telefoon is dan bokt ze hem meestal of jokt dan voor hem dat ze met me oma of haar broer aan de telefoon is.

Soms als me moeder een woordenwisseling heeft met haar “buitenman” (me oom), dan doet ze ook zo geirriteerd thuis. Ze gedraagt zich dan heel anders. Mijn vader drinkt heel veel alcohol en scheld mijn moeder soms dan ook onnodig uit maar ik heb tot de dag van vandaag nooit wat bij hem opgemerkt of gehoord over een ander vrouw.

Wanneer mijn vader lief met me moeder praat dan beledigd ze hem en dan erger ik me dood want het komt dan gelijk in me op waarmee me moeder bezig is. Elke zondag gaat mijn moeder uit huis en dan jokt ze voor mijn vader dat ze bij me oma gaat terwijl ze met haar buitenman ergens gaat. Wanneer ze terug is dan vind ik vaak een natte baddoek en een laken in haar tas. Ik heb ook een aantal keren zuigvlekjes gezien bij haar borst waarvan ik zeker weet dat het niet van mijn vader is, want mijn moeder slaapt niet meer met mijn vader. Als ik aan dit alles denk dan krijg ik echt een gevoel van haat voor mijn moeder. Ik wil hier echt van af!

Ik wil mijn moeder vertellen dat ze niet goed bezig is maar ik weet niet hoe. Ik durf het niet. Ik heb mijn oma een keer vertelt maar die wilt het niet geloven. Ze zegt dat ik niet zo over me moeder moet praten, maar ik weet wat ik van binnen voel. Kan iemand me adviseren hoe ik dit kan aanpakken?

Ik kan hierover ook niet met mijn vader of broer praten, want ik weet niet hoe ze zullen reageren. Graag advies hoe ik hiermee om kan gaan. 

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *