Liefde kost geld?

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/04/liefde.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]

Een relatie op afstand of beter gezegd een overzeese relatie is niet makkelijk. Degene die het reeds hebben meegemaakt weten hier alles van. Ik woon in Nederland en mijn vriend in Suriname. Het enige dat we hebben is mekaar een keer per jaar zien en voor de rest elke dag op Skype en WhatsApp in contact blijven. We hebben een heel sterke band opgebouwd en de verlangens om bij elkaar te zijn is enorm. Intussen heb ik reeds verblijf voor hem aangevraagd en dat is reeds in behandeling.

Het probleem is dat mijn vriend de laatste tijd het heel druk heeft. Hij geeft aan dat de situatie het heel moeilijk maakt om met mij te zitten skypen of app’n. Hij heeft nu een tweede baan om extra te kunnen verdienen. Hierdoor kan ik hem moeilijk elke avond op skype zien of met hem bellen door de dag omdat hij dan of slaapt of werkt.

Ik heb begrepen van mensen dat hij met een rijke dame bemoeit waardoor hij geen tijd voor mij heeft. Ik heb hem hiermee geconfronteerd en hij zegt dat het niet waar is en dat ik niet naar mensen moet luisteren. Het valt me wel op dat zodra ik aangeef dat ik geld voor hem zal sturen of gestuurd hebt, hij die periode wel tijd heeft en wel met me op skype of WhatsApp is. Hij zegt dat zijn tijd kostbaar geworden is en het dus geeft aan datgene dat hem wat oplevert. Ik vroeg hem als ik moet betalen om tijd met hem door te brengen, waarop hij geen antwoord gaf. Ik houd zielsveel van hem en ik begrijp dat de situatie in heel zwaar geworden is, maar vraag me af als je voor liefde ook moet betalen? Ik doe alles hier voor hem zodat hij naar Nederland kan komen. Is dat niet reeds een enorm offer die ik breng voor hem? Ik ben radeloos want wil hem niet kwijt. Aub jullie denkwijze hierover.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *