FB is belangrijker voor haar

 In Familie, Verslaving

We hebben een relatie van ruim 2 jaar. We hebben elkaar leren kennen in Suriname en aldaar wettelijk getrouwd. Thans zijn we bezig om verblijf voor haar te regelen om voorgoed hier te blijven. Ze is momenteel op vakantie bij mij. Ik houd heel veel van haar, maar we hebben vaak ruzie en dat komt meestal omdat ze teveel op haar mobiel zit op facebook. Altijd komt facebook ertussen. Rijden we ergens naar toe dan zit ze naast me op haar mobiel, facebook! Wil ik samen op de bank lekker knus naar een film kijken dan zit ze op haar mobiel, facebook! Liggen we in bed en probeer ik een leuk gesprek te hebben, facebook! Wanneer ik haar uitleg dat ik het jammer vind dat ze geen aandacht schenkt aan ons dan wordt ze boos en zegt ze ik heb met alles problemen. Ik heb geen probleem als ze op facebook wil, maar wel als dat gebeurt wanneer we tijd samen doorbrengen. Bij ons “quality time” hoeft facebook er niet bij vind ik. Of zie ik het verkeerd?

Ik moet altijd haar benaderen wil ik knus zijn of intiem. Ik houd van haar, maar een normale relatie lijkt onmogelijk… Soms denk ik dat ze liever aandacht heeft van velen en meer interesse in anderen hun leven dan in onze relatie. Ik kan niet in me eentje ons huwelijk redden al wil ik het en probeer ik het…Ik weet niet als mijn gedachte verkeerd is, maar ben deze situatie wel zat. Graag jullie mening hierover en of een eventueel oplossingsmodel.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Add us on Facebook: Loverstime Sur

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren