Ze heeft meer ervaring dan ik

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/02/Loverstime-LOGO.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een heer (29). Ik heb een heel ouderwetse opvoeding gehad. Ons is geleerd om sex pas na het huwelijk te hebben. Mijn relaties zijn nimmer tot trouwen gekomen dus ben ik hierdoor nog maagd. Ik heb nu al 5 maanden een goede band met een dame. Het voelt zo goed aan om alles samen met haar te doen. We hebben beide enorme gevoelens voor elkaar en nemen daarom de stappen erg zorgvuldig. Ze is een heel goed uitziende vrouw, weet wat ze wilt en gaat ervoor. Ze is zelfstandig en intelligent. Echt een vrouw waar ik altijd van gedroomd heb. We hebben nog geen omgang gehad, wel gekust. We zijn heel serieus met elkaar en dat maakt me echt gelukkig.

Mijn probleem is dat ik het erg vind geen ervaring met sex te hebben. Ik ben nl maagd, maar zij niet. Ik vrees hierdoor dat ik een blunder zal slaan. Ze heeft eerder een relatie van bijkans twee jaar gehad, dus denk ik dat ze in die twee jaar wel behoorlijk wat ervaring zal hebben opgedaan. Wat als ik niet goed ben in bed? Straks raak ik haar hierdoor kwijt. Het is een heel lieve en zorgzame vrouw. Ik wil echt me leven met haar doorbrengen.

Ik zit eraan te denken om een one-night-stand te hebben, hierdoor doe ik ook wat ervaring op en voorkom ik de schande. Ik weet dat dit verkeerd is en zit daarom overhoop met me gedachte. Zou ik wat advies van jullie kunnen krijgen? Ik voel me machteloos.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *