Condoom gescheurd

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/02/Loverstime-LOGO.jpg” image_width=”827″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een heer (27) en ben vrijgezel. Een maand geleden heb ik een dame ontmoet die ik heel leuk vind. Persoonlijk ben ik een heel serieuze heer dus heb me uiterste best gedaan haar dat ook te tonen. Zo heb ik haar vaker uiteten gebracht, leuke wandelingen gemaakt en heel veel gesproken met elkaar. Het leek allemaal heel goed te gaan en dat was ook de bedoeling want ik ben echt verliefd op haar. Helaas eindigde de avond van onze laatste dinner in een “nachtmerry”.

We hebben die avond samen gegeten in een restaurant en aangezien de avond zo goed aanvoelde besloten we nog even rond te rijden. Een tante van haar is uitlandig en aangezien ze op het huis moest letten besloten we er even naar toe te gaan om te kijken als alles in orde was. Toen we daar zijn aangekomen zag alles er goed uit. We hebben nog even rond gelopen om te controleren en zijn daarna in de woonkamer gaan zitten en keken naar TV. Het was een leuke sfeer. Het werd nog spannender toen ze plotseling op me kwam zitten en me zwaar begon te kussen. Ik kon van haar heerlijke bewegingen niets anders dan geil worden.

Gelukkig heb ik altijd een cd opzak dus na zo hartstochtelijk gekust te hebben en ik merkte dat ze ook geil was hebben we onze kleren uitgedaan en pakte ik de cd en heb haar alle hoeken van het huis laten zien. Het was echt heerlijk. Een lekkere vrouw, maar nu komt mijn probleem. Tijdens onze seks is de cd stuk gegaan. Ik was zo geil dat ik door ben gegaan en daarna ook in haar klaargekomen. Ik zit nu met 2 dingen. Ik weet niet als ze besmet is met een ziekte en dat baat me zorgen. Los daarvan zegt ze dat ze vruchtbaar was. Ze heeft wel een morning-after-pil ingenomen, maar dan nog houdt het me bezig.

Ik ben wel reeds gaan testen, maar moet weer gaan voor de zekerheid en de overige testen nog doen. Zij blijkt zich totaal geen zorgen te maken en vindt dat ik overdrijf. Nu lijkt er hierdoor ook nog een spanning tussen ons te volgen wat ik erg vervelend vind. Ben nu bezig om me helemaal te laten onderzoeken. Ik heb haar gevraagd samen te gaan testen maar ze weigert. Ik vraag me af als ze iets te verbergen heeft. Vinden jullie dat ik overdrijf?

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *