Moet ik me zorgen maken?

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/02/party.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een heer (34). Ik heb een relatie van om en bij een jaar, met een vrouw waarvan ik heel veel houd. Ik ben werkzaam en doe daarnaast ook nog wat extra werk omdat ik bezig ben te bouwen. Ik wil namelijk na het afronden van de woning mijn vriendin ten huwelijk vragen. Ik heb vanwege mijn baan en extra job weinig tijd voor mijn vriendin, maar probeer het wel in balans te houden door tijd te maken wanneer ik s’nachts thuis ben of zo af en toe in het weekend iets leuks samen te gaan doen.

Ze is ook werkzaam maar heeft iets meer vrije tijd dan ik. Ze is wel vaker met vriendinnen uit. Ik geef haar die vrijheid wel daar ik aan de andere kant me inzet om de woning af te krijgen. Ik heb recentelijk het weekend vrijgemaakt om met haar uit te gaan. Wat me opviel is dat ze in “nightlife” een heel ander mens is. We hebben samen een bekende discotheek bezocht en danste samen. Ik stond er versteld van. Me vriendin danst van zo heb je me niet. Haar hele lichaam beweegt en lijkt alsof ze de mannen wil verleiden. Ik kon haar niet bijhouden. Ze danst echt wild. Het was net die Jamaicaanse dames in die video clips. Ik heb me wreed geschaamd. Ik vroeg mezelf af als ik goed zag en dacht in mezelf laat me nog niets zeggen. Ik ben het volgend weekend weer geweest en ja hoor.  Ze was zelf erger. Begon haar bil zelf te schuren aan een wild vreemde man op de dansvloer.

Ik heb die avond thuis een gesprek met haar gehad en ze heeft haar verontschuldiging aangeboden. Alleen vraag ik me af wat er niet allemaal gebeurt wanneer ik er niet bij ben. Dit heb ik toevallig gezien, maar what about wat ik niet gezien heb. Moet ik me zorgen maken met deze dame? Hoe kan ik dit aanpakken? Ik heb reeds een goed gesprek met haar gehad, maar ik kan niet overal bij zijn om te zien wat ze doet. Graag jullie mening.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *