Me bil geeft problemen

 In Romance, Verslaving

Niemand snapt hoe het is. Een ieder denkt van ach je moet er blij om zijn. Eerlijk gezegd ik ben niet blij! Ik ben een dame van 34 jaar. Het probleem dat ik heb is dat ik een onbehoorlijke bil heb. Velen vinden dat ik er blij om moet zijn, maar het is erg vervelend. Overal waar ik ga krijg ik wel wat over me bil te horen. Mannen die me overal lastig vallen omdat me bil aandacht eist. Velen die zoeken contact met me alleen om me bil. Wat het nog lastiger maakt is dat ik geen gepaste kleding in de kleding zaken vind omdat mijn maat er vaak niet is en indien wel zit hij zo straks dat me ondergoed te zien komt. Ik ben dan genoodzaakt om veel jurken of andere kleding te laten maken.

Ik ben pas uit een relatie van 1 jaar, die eigenlijk ook alleen begon omdat hij me luste. Ik dacht dat hij serieus was maar het enige waar hij steeds naar vroeg was sex. Hij is er nooit voor me om iets leuks samen te doen. Het werd me echt teveel. Ik vind het zo erg dat ik geen goede man kan vinden, een die niet met me begint omdat hij verliefd is op me bil. Ik wil dat een man mij moet willen voor wie ik ben. Ik ben een heel aardige dame ook al zeg ik het zelf. Ik heb geen kinderen omdat relaties bij me nooit lang geduurd hebben. Alhoewel ik dat wel heel graag zou willen. Ik ben nu bezig me studie af te ronden en ben ook werkzaam.

Ik ben intussen aan het denken om mijn bil operatief kleiner te laten maken. Ik heb reeds het een en ander uitgezocht maar ben er nog niet helemaal uit. Van jullie wil ik graag advies hoe jullie hiermee zouden omgaan? Graag alleen serieuze reacties.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

Reageren