Is 10 cm klein?

[vc_row fullwidth=”false” attached=”false” padding=”0″ visibility=”” animation=””][vc_column border_color=”” visibility=”” width=”1/1″][mk_image src=”https://loverstime.sr/wp-content/uploads/2016/02/klein.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” svg=”false” lightbox=”true” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ik ben een heer (29) van het gemengd ras en zit met een groot probleem. Al mijn relaties gaan stuk. Ik heb het intussen al met een aantal serieuze dames geprobeerd maar toch. Het ergste is dat het niet aan hun ligt want ze willen echt serieus zijn, het probleem zit bij mij. Het probleem is dat ik niet zo een groot geslachtsdeel heb. Ik heb vanaf de geboorte met een minderwaardigheidscomplex gezeten, maar dacht dat naarmate ik ouder werd dat het zou veranderen. Het is in erectie toestand zeker 10 cm. Ik schaam me er zodanig voor dat ik niet graag naakt rondloop. Ik scheer vaak ook helemaal kaal zodat het iets groter lijkt. Het houdt me echt bezig.

Het grootste probleem is dat ik nu een vriendin heb waarvan ik zielsveel houd en zij ook van mij. Ik heb gemerkt dat ze de laatste tijd vaker contact heeft met een collega op het werk. Het is een collega van een afkomst waarvan ik zeker weet dat hij dit probleem niet zal hebben. Ik vrees dat ze straks omgang krijgt met hem en mij niet meer zal willen. Ze heeft me eens wel gevraagd om aan mezelf te werken, maar daarna heeft ze niet meer erover gesproken en nu hoor ik plotseling van een collega waarop ze goed is.

Ik heb in het verleden een heleboel geprobeerd. Ik ben naar de dokter geweest, die kon mij niet helpen. Oso dresie niet geholpen. Ze zeiden boma vet, ook niet geholpen. Ik vraag me echt af hoe ik hiermee moet leven. Ik wil hier heel graag een oplossing voor. Bij deze vraag ik jullie om serieus advies en eventueel tips. Alvast bedankt.

Download the Loverstime App via Google Playstore

Add us on WhatsApp: (597) 8642042

Copyright ©Loverstime 2016

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *