Ze is een “beest” in bed..

 In Romance, Verslaving

We hebben een relatie van vier maanden. Vanaf het begin van de relatie is zij continue commanderend in bed. Zij wilt bepalen wanneer we omgang hebben, hoelang, waar, wanneer, wat we doen. Soms zet ze haar wil zodanig door dat ik niet eens een orgasme krijg waar ze zich totaal geen zorgen om maakt. Nadat we omgang gehad hebben valt zij meestal meteen in slaap omdat haar orgasme heel heftig “squirten”(spuitende orgasme) is . Dat is nog niet eens zo erg, het ergste is dat ze tegenwoordig me verplicht haar altijd oraal te bevredigen. Ik doe het graag voor haar, maar voor mij wordt het niet gedaan. Wanneer ze eenmaal begint mij te kussen en strelen veranderd ze daarna gewoon in een “beest”. Ik herken haar voor dat tijdstip helemaal niet meer. Ze praat niet, trekt me, stoot me en zet zelf me hoofd tussen haar benen.

Nadat ik merkte dat dit geen toeval was maar het een gewoonte werd heb ik met haar gesproken. Ze lachte en zei dat ze misschien erg opgewonden was en dat ze erop gaat letten. Ik merk dat ze probeert aan zichzelf te werken, maar ze is totaal niet zichzelf wanneer we omgang krijgen. Lijkt alsof ze bezeten is door iets die haar op dat moment overneemt. Na meerdere malen met haar gesproken te hebben ben ik ten einde raad. Ik houd heel veel van haar, maar wil ook genieten van onze gemeenschap. Soms heb ik weken geen orgasme gehad terwijl zij wel steeds genoten heeft. Wat zou ik kunnen doen om haar te helpen ?

Reageren